Antena Căutare

Medic chirurg de la stat, filmat în timp ce promite că returnează șpaga primită pentru o operație: ”Mi-aţi dat 100 de euro? Vă dau, nicio problemă.”

Un medic chirurg care lucrează într-un spital public a fost filmat de fiica unei paciente în timp ce promite să restituie banii pe care i-a primit ”cadou” pentru o operație de varice. 

Un medic chirurg care lucrează într-un spital public a fost filmat de fiica unei paciente în timp ce promite să restituie banii pe care i-a primit ”cadou” pentru o operație de varice.

Este vorba de medicul chirug Nicolae Balaci, care lucrează la Spitalul Orășenesc Făget. Acesta a fost filmat în timp ce o femeie pe care a operat-o îi cere banii înapoi, pentru că n-a fost mulțumită de intervenție. Foarte calm, acesta îi spune că va returna banii.

Citește și: Încă un medic fals a fost descoperit în București! Unde era angajat și cum a fost depistat

Imaginile inedite au fost făcute publice pe Facebook, chiar de fiica pacientei.

”Spitalul din Făget, unde fiecare îşi face legea. De la doctor, până la infirmieră. Fără bani, mori la propriu. Aşa şi în cazul meu, când mi-am dus mama, cu dureri cumplite la picior, în urmă cu trei săptămâni şi acum piciorul arată aşa, superinfectat! Cangrenat. Azi am fost să cerem banii înapoi. Lucrare făcută de doctor chirurg Balaci Nicolae. Renumitul chirurg pe care îl caută toată lumea”, a scris Ionela Rădulescu, fiica pacientei de la Făget, în dreptul imaginilor făcute publice.

Citește și: Botosani: Medic, prins in flagrant in timp de lua mita de la un pacient

De asemenea, în videoclip, medicul poate fi auzit în timp ce îi promite femeii că îi va da banii înapoi.

”Eu vă dau banii, dar nu mai ştiu ce bani mi-aţi dat”, spune medicul, după care femeia şi fiica ei îi aminesc că i-au oferit 100 de euro. ”Mi-aţi dat 100 de euro? Vă dau, nicio problemă. Eu nu am cerut bani. Vă rog să mă înţelegeţi. Dumneavoastră mi-aţi dat nişte bani şi săru’mâna. Dacă mi-aţi dat, eu nu v-am spus atât. Eu vă aduc oameni cărora le-am dat banii înapoi dacă au spus că au dat prea mult sau nu ştiu ce. (...) Eu v-am spus că din banii pe care mi i-aţi dat rezolv şi cu colegul..”, a spus el.

Broșura admitere liceu 2019, publicată! Vezi locurile pentru fiecare specializare și mediile de admitere... Ploile torențaile fac prăpăd în țară! Cod portocaliu și cod galben de inundaţii pe Dunăre, până vineri după-amiază...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x