Antena Căutare

Mesaje și felicitări de Sfinții Constantin și Elena cu ”La mulți ani”. Texte și imagini cu urări frumoase pentru 21 mai 2023

La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Ți-am pregătit o mulțime de mesaje și felicitări pentru 21 mai 2023, când sute de mii de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Spune-le ”La mulți ani” celor dragi cu ajutorul unei felicitări cu mesaj special. Iată ce imagini ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sf. Constantin și Elena 2023.

felicitare cu flori albe si un cartonas pe care e un text Galerie
La mulți ani de Sf. Constantin și Elena! Ți-am pregătit o mulțime de mesaje și felicitări pentru 21 mai 2023, când sute de mii de români își sărbătoresc onomastica de Sfinții Împărați Constantin și Elena. Spune-le ”La mulți ani” celor dragi cu ajutorul unei felicitări cu mesaj special. Iată ce imagini ilustrate poți trimite prin SMS, pe WhatsApp, Facebook sau Instagram de Sf. Constantin și Elena 2023. | Shutterstock.com

”La mulți ani de Sf. Constantin și Elena” spun mulți români la sărbătoarea de azi, 21 mai 2023. Dacă vrei să aduci zâmbetul pe buze sărbătoriților de astăzi, am pregătit pentru tine felicitări cu mesaje text.

Indiferent că ești în căutarea unor mesaje de dragoste, unor urări creștine sau unor SMS-uri cu un simplu ”La mulți ani”, găsești în GALERIA FOTO peste 45 de felicitări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai, de Sfinții Împărați Constantin și Elena.

În rândurile de mai jos vei regăsi și câteva zeci de mesaje cu urări text pentru sărbătoriții de astăzi.

MAI MULTE FELICITĂRI, IMAGINI DE SF. CONSTANTIN ȘI ELENA GĂSEȘTI ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL.

Felicitări de Sfinții Constantin și Elena 2023 cu ”La mulți ani” de trimis prin SMS, WhatsApp sau Facebook

Duminică, 21 mai 2023, ortodocșii îi prăznuiesc pe Sfinții Constantin și Elena. Mii de români își celebrează onomastica în această zi specială. Dacă vrei să le fi alături prietenilor care poartă numele de Constantin, Costi, Elena, Leana și alte derivate, ți-am pregătit mai multe felicitări speciale pentru această ocazie.

Citește și: Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena. Rugăciunea care se citește la sărbătoarea de duminică, 21 mai 2023

Dacă nu vrei să trimiți sărbătoriților un mesaj banal, poți alege o felicitare pe care să o postezi pe contul tău de Facebook sau să le-o trimiți prin SMS, pe WhatsApp, Instagram, pe Messenger sau alte platforme de social media pe care le folosești.

În rândurile următoare vei regăsi mai multe mesaje foto care conțin urări pentru cei care își sărbătoresc onomastica pe 21 mai 2023, atunci când Biserica îi prăzmuiește pe Sfinții Constantin și Elena.

MAI MULTE FELICITĂRI, IMAGINI DE SF. CONSTANTIN ȘI ELENA GĂSEȘTI ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL.

Mesaje cu felicitări și urări de Sfinții Constantin și Elena pentru 21 mai 2023

Dacă nu ai inspirație și vrei să le trimiți sărbătoriților de Sf. Constantin și Elena doar o urare printr-un mesaj text, am făcut o selecție specială pentru tine. Care e preferatul tău?

Citește și: Ce nu se face de Sfinții Constantin și Elena, pe 21 mai. Tradiții și superstiții care se respectă și în 2023

Mesaje de Sfinții Constantin și Elena pentru familie, iubită, prieteni, colegi, persoanele apropiate

  • Bucură-te de viața ta cu zâmbete, nu cu lacrimi. Bucură-te alături de prieteni și nu te întrista dacă anii trec. La mulți ani fericiți!
  • La mulți ani! Îmi doresc ca toate dorințele și visele tale cele mai ascunse să se îndeplinească azi, de ziua ta. La mulți mulți ani!
  • Fie ca de ziua ta să ți se îndeplinească dorințele - orice ai cere - să primești, orice ai căută - să găsești, orice ți-ai dori - să ți se îndeplinească... azi, de ziua ta și în fiecare zi de acum înainte. La mulți ani.
  • Fie că bucuria pe care tu ai împrăștiat-o în jurul tău în trecut să revină toată asupra ta azi, de ziua ta. Ești minunată și îți doresc o onomastică superbă.
  • La mulți aaaani! Viața ta este pe cale să accelereze puternic și să explodeze în stratosferă. Pune centura de siguranță și asigură-te că te bucuri cât mai mult de această călătorie a vieții. Sunt cu gândul alături de tine.
  • Azi de ziua ta, gândurile mele bune se îndreaptă spre tine. Vreau să știi că ești o persoană deosebită și îți urez tot binele din lume pentru că îl meriți din plin. Să faci din ziua de azi una memorabilă.
  • E ziua ta și îți doresc fericire și dragoste cât nu-ți poți imagina. Fie că toate visele tale să se transforme în realitate și fie că Domnul Noroc să te viziteze acasă cu daruri neprețuite. La mulți ani uneia dintre cele mai bune persoane pe care le-am cunoscut în viața mea.
  • Viaţa e ca un vis, uneori frumos alteori umbrit de norii tristeţii, ca o scânteie, an de an stingem şi totuşi fărâmă de viaţa nu e sfârşit pentru că aşa ne-a promis Domnul Isus, „Cine crede în Mine are viaţă veşnică”… fii binecuvântat… şi „La mulţi ani!”
  • La mulţi ani! Ce pot să-ţi doresc mai mult decât ce a pregătit deja Dumnezeu pentru viaţa ta, dar ştiu că tot ce a pregătit pentru ține, în spatele oricărui lucru se află dragostea Să! Fii binecuvântat. El să-ţi călăuzească paşii şi să-ţi împlinească dorinţele…
  • Aceasta este doar un mesaj purat de vânt, îți doresc toată bucuria din lumea și toată fericirea de pe Pământ. La mulți ani!
  • Astăzi, fiind o zi frumoasă, Și știind că-i ziua ta, În parfumul dimineții, Țin a te felicita. Astăzi, ziua fericirii, Pentru ține a sosit; Îți doresc în a ta viață, Numai drumul aurit, Flori frumoase, fericire, Să răsară-n calea ta, Iar acum, te rog, primește, LA MULȚI ANI din partea mea.
  • Bucuria lumii toată, Zi de zi-n ușa să-ți bată, Bunul Dumnezeu să-ți dea, Tot ce îți dorești și ai vrea!
  • Cel care te iubește îți dorește ca Dumnezeu să te aibă în pază și să îți deschidă toate drumurile spre inima mea. La mulți ani!
  • Cele mai calde gânduri și urări de sănătate, fericire, bucurii și împliniri. Să fii iubita și fericită în fiecare moment al vieții tale. La Mulți Ani!
  • Cu ocazia onomasticii tale eu îți urez multă,multă sănătate,fericire.dragoste să iubești așa cum știi tu mai frumos.

Mesaje care conțin ”La mulți ani, Constantin”/ ”La mulți ani, Elena” de Sfinții Împărați Constantin și Elena 2023

  • La mulți ani! Sfinții Constantin și Elena să te călăuzească mereu!
  • Se spune că iubiții sunt ca luna, iar frații ca stelele. Eu am observat că cerul poate arăta bine fară lună, dar niciodată fară stele, adică fară tine. La mulți ani, frățiorule/iubitule!
  • Să-ți dea Domnul sănătate, judecata înțeleaptă, viață lungă pământească, ce doreşti să se împlinească!
  • Sfântul căruia îi purtați numele să vă ocrotească în fiecare zi, să vă aducă liniște și pace și să nu lase ca speranță să se stingă din sufletul dumneavoastră. La mulți ani cu împliniri și momente frumoase în viitor!
  • La mulţi ani tuturor celor ce poartă numele sfinţilor împăraţi Constantin și Elena! Să vă călăuzească și vă vă ajute a urma calea spre Domnul!
  • Cu ocazia sărbătoririi numelui primiţi un călduros „La mulţi ani”, multă sănătate multe realizări și tot ce vă doriţi lângă cei dragi!
  • Cu ocazia zilei de nume, îți doresc un munte de sănătate, o mare de iubire și un ocean de fericire!
  • Cu ocazia zilei onomastice, îți doresc o ora de liniște, o zi senină, o săptămână de bucurii, o lună de împliniri, un an de prosperitate, un veac de sănătate, fericire și iubire. La mulți ani!
  • De ziua numelui tău, îți doresc tot binele din lume, noroc, fericire și sănătate şi să ți se îndeplinească toate dorinţele pe care o să ți le pui. La mulți ani, Costică!
  • Îţi doresc să ai parte de o zi de nume minunată și să știi că ești și vei fi mereu iubit/a de toţi prietenii tăi. Cu drag, …
  • Îţi urez „La mulţi ani”, pentru că porţi acest nume, și fie că Sfântul Constantin pe care îl reprezinţi, să-și coboare ochii asupra ta și să îți dăruiască fericirea dorită și liniştea interioară.
  • La Mulţi Ani Constantine şi sper să se spargă conducta fericirii pe strada vieţii tale.
  • La mulţi ani şi mult noroc în această zi specială. Îți dorim să ți se îndeplinească toate dorințele. Sănătate și numai bucurii!
  • Un cer albastru fară nori,/ În calea ta să fie,/ Să ai în viaţa numai flori,/ Noroc și bucurie! La Mulţi Ani!
  • Un ocean de sănătate,/ Un munte de noroc,/ Un camion cu bani,/ Și un sincer: „La mulţi ani!”
  • Cele mai calde urări de bine, sănătate şi fericire, de ziua numelui. La mulţi ani!

MAI MULTE FELICITĂRI, IMAGINI DE SF. CONSTANTIN ȘI ELENA GĂSEȘTI ÎN GALERIA FOTO A ACESTUI ARTICOL.

Acatistul Sfinților Împărați Constantin și Elena. Rugăciunea care se citește la sărbătoarea de duminică, 21 mai 2023... Rezultate Loto 21 mai 2023. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Plus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x