Antena Căutare

Mihai Necolaiciuc, audiat de procurorii DNA

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc este audiat la aceasta ora de procurorii DNA. Necolaiciuc a fost extradat saptamana trecuta, dupa sase ani de la disparitia sa, fiind acuzat de deturnare de fonduri.

Unul dintre cei mai cautati romani din lume, fostul director al CFR, Mihai Necolaiciuc, acuzat ca a prejudiciat statul roman cu peste 50 de milioane de euro, a fost adus in tara, miercurea trecuta.

Fostul director general al Companiei Nationale a Cailor Ferate Romane (CNCFR) a fost retinut de FBI in Statele Unite, pentru sedere ilegala, informa, in 18 iunie 2009, Politia Romana.

Pentru aducerea in tara a lui Necolaiciuc, o escorta formata din doi politisti al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR) a plecat, duminica, in Statele Unite ale Americii. Decretul privind predarea fostului director CFR a fost semnat de catre secretarul de stat american Hillary Clinton, dupa ce procurorul general al Romaniei, Laura Codruta Kovesi, a efectuat o vizita oficiala in Statele Unite.

O instanta americana a aprobat, in 2 martie, extradarea catre Romania a lui Mihai Necolaiciuc, in urma cererilor formulate de autoritatile romane in acest sens si transmise autoritatilor americane in februarie 2008 si septembrie 2009.

Sursa: Jurnalul National

CE ne declara semianalfabeti: 40% dintre romani nu stiu sa scrie si sa citeasca!... Primaria Sectorului 3 investeste un milion de euro in paza parcurilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x