Antena Căutare

Ministrul mediului ia măsuri în cazul incineratorului de deşeuri medicale de la Brazi!

Aşa că, după ce oamenii care locuiesc în zonă au declarat, de nenumărate ori, că nu pot respira cum trebuie din cauza mirosului oribil, ministrul a depus o plângere penală.

Primul control efectuat de ministrul Costel Alexe a avut loc pe platforma de deșeuri din localitatea Boldești unde au fost oprite pentru control două camioane încărcate cu deșeuri deosebit de periculoase.

Cele două autovehicule au fost blocate de către autorităţi, urmând ca inspectorii Gărzii Naţionale de Mediu să efectueze un control amănunţit al încărcăturii. In urma controlului, autorităţile au constatat ca cele doua vehicule au transportat deșeurile periculoase de pe platforma din localitatea Brazi, verificată de Costel Alexe in cursul zilei de ieri, si la care s-a intors si astazi.

Ministrul Mediului a efectuat ieri un control inopinat la incineratorul de deşeuri periculoase de la Brazi, unde a verificat situaţia reclamată de către locuitorii din zonă.

În urma acelui control, ministrul mediului a anunţat că va trimite către autorităţilor de cercetare penală dosarul cu rezultatele Corpului de Control privind situaţia descoperită la faţa locului.

Scene șocante pe o stradă din Cluj-Napoca! Un bărbat s-a tăiat la gât, cu un cuţit! Ce a transmis poliția... O femeie din Arad, întoarsă din concediu, a constatat că locuinţa i-a fost ocupată abuziv de trei indivizi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x