Antena Căutare

Mircea Badea: "Politia omoara oameni in Romania"

Mircea Badea s-a aratat scandalizat de inutilitatea Politiei. Mai mult, realizatorul tv a mers pana la o acuzatie dura: "Politia omoara oameni in Romania".

Mircea Badea a comentat la In Gura Presei drama petrecuta luni seara cand intr-un coafor din zona Perla a avut loc un adevarat macel.

Autorul avea permis de arma, era angajat al Ambulantei Policliniccii MAI si in urma cu cateva luni fusese tratat pentru depresie. Insa Mircea Badea face direct responsabila Politia care acorda autorizatie de port arma aproape oricui.

"Politia omoara oameni in Romania, sangele acestor oameni este pe mana politiei din tara", a comentat Mircea Badea, aratandu-se scandalizat de faptul ca in loc sa testeze starea psihica a celor ce poarta arma, politistii se inghesuie sa dea amenzinin trafic.

"Care este rolul Politiei in Romania? Sa omoara oameni, asta face Politia noastra. Sangele acestor oameni este pe mainile Politiei", a incheiat Mircea Badea.

Foto: A1.ro

Criminalul din coafor a obtinut permis de port arma cand nu era necesar avizul medical: Cum se acorda permis in Romania... Politisti cercetati in urma crimelor de pe Dorobanti...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x