Antena Căutare

Miting anti-PDL la Timisoara: Patru protestatari, retinuti de politisti

Profitand de prezenta liderilor PDL in orasul lor, sute de banateni s-au strans sa protesteze. Nivelul scazut de trai, taierea salariilor, problemele legate de ajutoarele de incalzire sunt subiectele care i-a scos in strada. Protestul are loc chiar in fata Centrului Regional de Afaceri Timisoara, unde se desfasoara o conventie a PDL, la care participa si premierul Emil Boc.

Pana in acest moment, nimeni din conducerea PDL nu a coborat in mijlocul protestatarilor. Mai mult, protestatarii au fost la un pas sa se incaiere cu fortele de ordine pentru ca autobuzele cu care au fost adusi membrii delegatiei PDL si dubele jandarmilor au fost parcate intre cladirea unde are loc intalnirea PDL si locul de desfasurare a mitingului, astfel incat, din cladire, miscarea de protest nu mai era vizibila.


Un alt motiv de nemultumire pentru protestatari este legat de aparitia pe blocurile din jurul zonei unde se desfasoara atat mitingul, cat si intalnirea PDL, mai multor membri ai trupelor speciale, despre care protestatarii sustin ca ar fi lunetisti. Oamenii sustin ca prezenta lor le aminteste de momentele din decembrie '89.



Patru tineri care au incercat sa inconjoare cladirea in care are loc intalnirea de la PDL cu o banda pe care era scris "Zona corupta. Aici sunt banii dumneavoastra" au fost urcati in masini de politie si dusi la sediul Politiei, anunta RTv. Politia, insa, sustine ca nicio persoana nu a fost ridicata de politisti.

Premierul Emil Boc si ministrul Transporturilor, Anca Boagiu, participa, impreuna cu alti membri PDL ai Cabinetului, la deschiderea congresului de alegere a conducerii Comisiei nationale a PDL pentru infrastructura, energie si mediu si la o sedinta a Biroului Permanent National al PDL, unde sunt aproximativ 1.300 de democrat-liberali.

sursa: Jurnalul

Foto: tion.ro

Mihai Bendeac il... Patru copii au spart o gradinita din Galati. Au furat un iPod dock si manuale de 200 lei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x