Antena Căutare

Momente de panică într-o localitate din Argeş, după ce o şcoală a luat foc. Flăcările violente ameninţau să ajungă la cladirile din jur

Au fost momente de panică, aseară, într-o localitate din Argeş, după ce o şcoală a luat foc. În clădire nu se mai ţineau cursuri, însă flăcările violente ameninţau să ajungă la cladirile din jur.

Au fost momente de panică, aseară, într-o localitate din Argeş, după ce o şcoală a luat foc. În clădire nu se mai ţineau cursuri, însă flăcările violente ameninţau să ajungă la cladirile din jur.

Inclusiv o biserică a fost în pericol. Speriaţi, oamenii din zonă au pus mâna pe găleţi şi au încercat să stingă incendiul. În zadar însă. Abia după trei ore, pompierii chemaţi în ajutor au reuşit să oprească vâlvătaia. Din clădire însă nu a mai rămas nimic.

Flăcările uriaşe şi norul de fum se vedeau de la distanţă. O şcoală dezafectată din localitatea Suseni ardea ca o torţă. Câţiva copii au dat alarma pe internet. Apoi, localnicii au sunat la 112. Iar până la sosirea pompierilor, oamenii au încercat să stingă vâlvătaia.

Cinci autospeciale au fost mobilizate în zonă. A urmat o intervenţie contracronometru a salvatorilor.

Incendiul se propaga rapid şi exista riscul ca focul să ajungă şi la biserica din apropiere. Pompierii au reuşit totuşi să stingă focul înainte să se extindă şi la clădirile din jur. Flăcările violente au distrus însă toate cele şase săli de clasă, iar acoperişul s-a prăbuşit.

O primă ipoteză arată că focul a fost pus intenţionat. Însă o anchetă a pompierilor va stabili, cu exactitate, de la ce a pornit incendiul.

Doi copii şi părinţii lor au fost la un pas de tragedie, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat pe o şosea din Ia... S-au derulat scene şocante pe o şosea din Timiş. Două maşini s-au ciocnit violent, după ce un şofer băut a pierdut contr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x