Live acum
Prime Time 20:30Adela

Momentul dramatic în care o mocăniţă din Maramureş a deraiat, filmat de un pasager. 15 oameni răniți

La patru zile după incidentul de pe Valea Vaserului din Maramureş, unde o mocăniţă a deraiat, au apărut şi primele imagini cu momentul teribil în care locomotiva sare de pe şine. Totul a fost surprins de un turist aflat într-un vagon de la coada garniturii. Avem filmul care a surprins momentele de panică printre sutele de turişti!

La patru zile după incidentul de pe Valea Vaserului din Maramureş, unde o mocăniţă a deraiat, au apărut şi primele imagini cu momentul teribil în care locomotiva sare de pe şine. Totul a fost surprins de un turist aflat într-un vagon de la coada garniturii. 15 oameni au fost răniţi, printre care şi doi copii, în urma incidentului.

Avem filmul care a surprins momentele de panică printre sutele de turişti! Vă avertizăm că urmează imagini şi informaţii cu un puternic impact emoţional.

Sunt primele imagini cu momentul în care mocăniţa ce transporta peste 300 de călători a sărit de pe şine. Locomotiva s-a răsturnat şi a tras după ea şi primul vagon.

Filmul a fost surprins de un turist aflat la coada garniturii. În stare de şoc, omul lasă telefonul jos, dar înregistrarea continuă. Sunetele descriu momentele de panică instalate printre călători. Nimeni din vagonul din care s-a făcut filmarea nu a fost rănit. Însă, nu la fel de norocoşi au fost şi cei din vagonul deraiat.

Autoritatea Feroviară şi Inspectoratul Teritorial de Muncă fac anchete şi urmează să stabilească cum s-a petrecut incidentul. Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar inspectorii trebuie să stabilească şi dacă au fost respectate restricţiile de viteză. Tehnic, atunci când este cald, mocăniţa nu trebuie să depăşească o viteză de 30 de kilometri pe oră. Turiştii au primit înapoi jumătate din valoarea biletului plătit. O plimbare cu trenul de agrement costă 74 de lei în această perioadă.

Recomandari