Antena Căutare

O învăţătoare din Târgu-Jiu, amendată după ce a intrat cu maşina pe terenul de sport din curtea şcolii

O învățătoare din cadrul unui liceu din Târgu-Jiu a fost amendată de polițiști după ce a intrat cu mașina pe terenul sintetic din curtea școlii.

O învățătoare din cadrul unui liceu din Târgu-Jiu a fost amendată de polițiști după ce a intrat cu mașina pe terenul sintetic din curtea școlii.

Potrivit reprezentanților Poliției Târgu-Jiu, femeia, care este învățătoare la Liceul Teologic ”Sfântul Nicodim”, a fost amendată cu 200 de lei după ce autoturismul a fost fotografiat, luni, pe terenul de sport al Liceului Teologic ”Sfântul Nicodim”.

"În urma fotografiilor apărute în mediul online şi care arată un autoturism parcat pe terenul sintetic de sport al Liceului Teologic <Sfântul Nicodim> din Târgu-Jiu, poliţiştii din cadrul Poliţiei Locale Târgu-Jiu au identificat autorul. Fapta s-a petrecut luni, 11 februarie, iar persoana vinovată a fost sancţionată cu suma de 200 de lei. Primăria Municipiului Târgu-Jiu face un apel către conducătorii unităţilor de învăţământ din oraş să se asigure că aceste terenuri sunt păstrate în condiţii optime, având în vedere sumele mari de bani pe care municipalitatea le-a investit pentru crearea lor”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Potrivit Poliţiei Locale Târgu-Jiu, scopul acestor investiţii este ca tinerii din municipiu să aibă toate condiţiile de care au nevoie în procesul educaţional şi trebuie luate măsuri pentru ca astfel de fapte să nu se mai repete.

De cealaltă parte, potrivit Mediafax, directorul liceului a susţinut că, de fapt, soţul învăţătoarei ar fi parcat maşina pe terenul sintetic, atunci când a venit să o ia de la şcoală.

Un bărbat în vârstă de 53 de ani a fost agresat într-un magazin. Incidentul a fost filmat! Video... Rugăciune miraculoasă ce aduce bani, noroc și iubire!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x