Antena Căutare

Ne asteapta o primavara rece si uscata. Vezi cum va fi vremea in urmatoarele trei luni!

Se apropie primavara, insa doar calendaristic. In ceea ce priveste procesul de incalzire a vremii va mai dura pentru Romania, cat si pentru sudul Europei. Potrivit canalului meteorologic Weather Services International (WSI), vom avea parte de temperaturi sub limita normala in primele saptamani.

"Valul de frigul care s-a abatut asupra Europei va inceta spre sfarsitul lunii februarie. Vor face exceptie regiunile din estul si sud-estul Europei, unde cantitatile insemnate de zapada care au cazut recent vor incetini fenomenul de incalzire", a declarat meteorologul sef al WSI, Todd Crawford.

Conform sefului Weather Services International, inca nu sunt semne ca structura de blocaj atmosferic din Nordul Atlanticului va lua sfarsit prea curand, ceea ce inseamna ca vom avea parte de o primavara cu temperaturi peste cele normale in nordul continentului si temperaturi sub limita normala in sudul continentului.

Potrivit datelor WSI, in sudul Europei, incluzand Romania, temperaturile se vor mentine sub limita obisnuita atat in luna martie (5,7 grade Celsius) cat si in aprilie (12,4 grade Celsius).

In mai vremea se inclazeste si in sudul Europei, exceptie facand estul continentului, inclusiv tara noastra, unde media temperaturilor nu va depasi 17 grade Celsius.

Incendiu la un camin dezafectat din zona liceului "Mircea Eliade". Un barbat a suferit arsuri grave... Zeci de arme au fost descoperite in urma unor perchezitii domiciliare in Prahova...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x