Antena Căutare

Neatza cu Razvan si Dani: Totul despre angajatori si angajati

In 2007, la targurile de joburi participau sute de angajati cu o oferta extrem de mare. In 2013, situatia este alta. Angajatorii nu se inghesuie, iar oferta a scazut considerabil. Andrei Stoian, Managing Partner la Perform HR, a venit la Neatza unde a vorbit despre piata locurilor de munca, si a oferit cateva sfaturi utile celor care doresc sa se angajeze.

In 2013, cele mai multe companii care se prezinta la targurile de joburi nu doresc sa angajeze, ci participa ca employer branding. Adica, pentru a avea o vizibilitate mai buna si pentru a-si extinde baza de date.

Pentru ca in Romania piata este saturata de absolventi de ASE, Studii Politice si Comunicare, experienta face diferenta.

"Experienta sa fie data de un program de internship. Astfel, ai ocazia sa cunosti dinamica companiei si exigenta angajatorului", recomanda Andrei Stoica.

Avantajul consta in faptul ca tot mai multe companii au programe de internship si de training la care studentii sau proaspatii absolventi pot aplica.

Specialistii recomanda ca CV-ul sa fie completat cu mare atentie: experienta sa fie reala, sa fie scris corect din punct de vedere gramatical, sa fie completate toate campurile.

La interviu, vestimentatia joaca un rol esential. Nu se cert tinute sobre, dar nici extravagante, tipatoare sau indecente. In fata angajatorului, candidatul trebuie sa fie sincer, realist, coerent si sa puna accent pe experienta de la locurile de munca anterioare.

Doi frati emotioneaza o tara intreaga! Saraci si neglijati de parinti, si-au scos jucariile la vanzare, pe strada... Drumul European 76: 500 de soferi au plantat flori in craterele din asfalt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x