Antena Căutare

Nepasare: Faleza din Constanta sta sa cada!

Se alege praful de statiunile din Romania. La Constanta, de exemplu, Muzeul de Istorie si Arheologie sta sa cada iar plimbarile pe faleza de la cazinoul din Constanta ar putea deveni sinucidere curata. Asta pentru ca fisuri de cativa metri au aparut in pavaj iar singurul lucru pe care l-au facut autoritatile pana acum a fost sa izoleze portiunea afectata.

In prima faza autoritatile au pus doar o banda care izoleaza portiunea afectata a falezei din Constanta. Dupa aceea urmeaza sa fie instalate panouri de atentionare. Totul in pasi de melc.

Totul arata dezolant, iar semnele par a vorbi despre o prabusire iminenta. Eroziunea produsa de valurile marii in timp nu a fost contracarata cu nimic de catre autoritati. Problema nu tine insa doar de aspect, ci si de pericolele care pot aparea in urma prabusirii falezei.

Deocamdata, edilii orasului au doar solutii provizorii, de genul injectarilor cu beton a suprafetelor afectate si refacerea pavimentului. O reabilitare integrala ar costa cam 3 milioane de euro, bani inca nedisponibili.

Guvernul pregateste din nou disponibilizari... Proiect de informare privind accesarea fondurilor europene...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x