Nepotul Regelui Mihai, declarație total neașteptată chiar înainte de participarea la parastas! „Este adevărat ce se zice?”

 

Familia Regală s-a reunit astăzi la Necropola Regală de la Curtea de Argeş, la 40 de zile de la funeraliile Regelui Mihai I.

La slujba oficiată de arhiepiscopul Calinic, a ajuns şi nepotul ultimului suveran al Românilor, Nicolae, fostul principe exclus din linia de succesiune a Casei Regale.

 Ulterior s-a rostit o rugăciune la mormântul Regelui Mihai I, în pridvorul Noii Catedrale Arhiepiscopale şi Regale. Aici a avut acces doar Familia Regală.

 

Întrebat dacă el este viitorul rege al României, fostul principe Nicolae a făcut o mărturisire la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Atenție, șoferi! Zăpada s-a depus pe autostrăzi! Care este situația drumurilor

După slujbă și momentul de doliu, românii care au dorit să participe la eveniment au putut veni să își aducă un ultim omagiu pentru Regele Mihai.

Regele Mihai I, care împlinise 96 de ani în 25 octombrie, a murit în 5 decembrie 2017 la reşedinţa sa din Elveţia. Regele Mihai a fost înmormântat în 16 decembrie, în Noua Catedrală Arhiespiscopală şi Regală de la Curtea de Argeş.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe