Antena Căutare

"Nocturna bibliotecilor" a ajuns la a noua editie. Romanii, putin interesati

Bibliotecile din mai multe orase si-au deschis sambata noapte portile pentru romanii carora le place lectura. Dar iubitorii de carte nu prea s-au inghesuit. Asta nu i-a deranjat deloc pe cei care si-au facut timp sa se plimbe printre rafturile bibliotecilor. Au putut admira in tihna volumele care le-au atras atentia.

Fiecare biblioteca ce a participat la campania "Nocturna bibliotecilor" a incercat sa-si surprinda vizitatorii cu surprize inedite. De la proiectii de filme si ateliere de creatie pana la intalniri cu autori. Dar nu le-au starnit interesul romanilor. Cei care se plimbau printre rafturile cu volume puteau fi numarati pe degete. Totusi, unii au mers la biblioteca manati de amintiri.

Cei mai bucurosi au fost cei mici, care au profitat de ocazie si s-au jucat pe calculator ore intregi.

Nocturna bibliotecilor este un proiect al Asociatiei Nationale a Bibliotecarilor si Bibliotecilor Publice din Romania care are ca scop promovare nationala a culturii in toate formele ei si scoaterea la rampa a bibliotecilor. Evenimentul se afla, deja, la a noua editie.

Poveste cutremuratoare: Cornelia Galavan, prima victima care a obtinut condamnarea unui expert auto... Ceasornicarul, o meserie pe cale de disparitie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x