Antena Căutare

Noile măsuri de relaxare. Deschiderea restaurantelor și eliminarea carantinei se decid astăzi

Astăzi, Grupul de Suport Tehnico-Științific privind Gestionarea Bolilor Înalt Contagioase se întâlnește la Ministerul de Interne, pentru a analiza propunerile de noi măsuri de relaxare ce intră în vigoare de la 1 iulie, conform digi.24.

Noile măsuri de relaxare. Deschiderea restaurantelor și eliminarea carantinei se decid astăzi
Noile măsuri de relaxare. Deschiderea restaurantelor și elimarea carantinei se decid astăzi

La ședința grupului tehnic participă ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, Adriana Pistol, directoarea Institutului Naţional pentru Sănătate Publică și Alexandru Rafila, președintele Societății Române de Microbiologie.

Se vor discuta deschiderea restaurantelor și actualizarea „Listei verzi” a țărilor care nu mai impun obligativitatea carantinei.

În urma ședinței, Comitetul Național pentru Situații de Urgență se va întâlni pentru a lua o decizie finală în privința relaxării, de la 1 iulie, a restricțiilor instituite pentru prevenția epidemiologică.

Coronavirus România 29 iunie 2020. Live Update. Scădere importantă a numărului de infectări. Câte persoane au fost depistate cu COVID-19, în ultimele 24 de ore

Urmează să fie anunțate țările care intră sau ies de pe „Lista verde” dar și dacă se deschid restaurantele.

Vă reamintim că, alte 291 de cazuri de coronavirus în România au fost anunțate, duminică, de Grupul de Comunicare Strategică, bilanțul total al celor infectați până acum cu Sars-Cov-2 urcând la 26.313.

Până la data de 28 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate 26.313 cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). Dintre persoanele confirmate pozitiv, 18.814 au fost declarate vindecate și externate. 1.612 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 au decedat.

Schimbare radicală! Șoferii STB nu mai au voie în tricouri, șlapi sau maiouri. De la 1 iulie, toată lumea în uniforme... Liga Profesorilor Excepționali. Lecții online pentru elevii cu CES...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x