Căutare Live

Nouă magistraţi, aşteptaţi să susţină interviuri la Secţia pentru judecători a CSM, pentru funcţia de judecător la ICCJ

Nouă judecători sunt aşteptaţi să susţină, astăzi, la Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) interviurile pentru promovarea în funcţia de judecător la ICCJ, la Secţia a II-a civilă şi la Secţia penală.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Secţiei pentru judecători a CSM se află susţinerea interviului prevăzut de dispoziţiile art. 52 1 alin.(2) lit.b) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia a II-a civilă şi Secţia penală.

Astfel, la Secţia a II-a civilă sunt programaţi să susţină interviuri judecătorii Marian Bratiş, de la Curtea de Apel Timişoara, Mariana Nicoleta Nanea Paraschiv, de la Curtea de Apel Alba Iulia, şi Carmen Mihaela Negulescu, de la Curtea de Apel Bucureşti.

Pentru Secţia penală, sunt aşteptaţi să susţină interviuri judecătorii Elena Barbu, de la Curtea de Apel Braşov, Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanţa, Eleni Cristina Marcu, de la Curtea de Apel Constanţa, Aur Marian Mircea, de la Curtea de Apel Galaţi, Mircea Mugurel Şelea, de la Curtea de Apel Craiova, Daniel Cristian Ursulescu, de la Curtea de Apel Târgu Mureş.

Interviurile vor continua şi în şedinţa de joi a Secţiei pentru judecători a CSM, când sunt programate cele susţinute de candidaţii la funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Sursa : news.ro

I-a luat picioarele, i-a distrus viitorul, acum își bate joc de ea, cu „ajutorul” justiției române: „Asta vor!”... E oficial! Zile libere pentru părinți când copilul nu merge la școală. Proiectul a primit vot pozitiv...
Horoscopul lunii octombrie 2022. Berbecii se vor vindeca de traumele din trecut. Descoperă ce îți rezervă astrele
Horoscopul lunii octombrie 2022 îi aduce pe nativi în fața schimbărilor ambițioase de...
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2022. Vărsătorii trebuie să fie atenți la secretele pe care le împărtășesc cu ceilalți. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 28 septembrie 202 vine cu sfaturi pentru nativii din zodia Vărsătorului....
Parteneri
Serialul Monster: The Jeffrey Dahmer Story ține primele pagini ale publicațiilor internaționale. Cum a reușit producția să ocupe poziții fruntașe în preferințele cinefililor
Catine.ro
Ultimele știri
x