Antena Căutare

Nouă magistraţi, aşteptaţi să susţină interviuri la Secţia pentru judecători a CSM, pentru funcţia de judecător la ICCJ

Nouă judecători sunt aşteptaţi să susţină, astăzi, la Secţia pentru judecători a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) interviurile pentru promovarea în funcţia de judecător la ICCJ, la Secţia a II-a civilă şi la Secţia penală.

Pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a Secţiei pentru judecători a CSM se află susţinerea interviului prevăzut de dispoziţiile art. 52 1 alin.(2) lit.b) din Legea nr.303/2004 privind statutul judecătorilor şi procurorilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, pentru promovarea în funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia a II-a civilă şi Secţia penală.

Astfel, la Secţia a II-a civilă sunt programaţi să susţină interviuri judecătorii Marian Bratiş, de la Curtea de Apel Timişoara, Mariana Nicoleta Nanea Paraschiv, de la Curtea de Apel Alba Iulia, şi Carmen Mihaela Negulescu, de la Curtea de Apel Bucureşti.

Pentru Secţia penală, sunt aşteptaţi să susţină interviuri judecătorii Elena Barbu, de la Curtea de Apel Braşov, Marius Cristian Epure, de la Curtea de Apel Constanţa, Eleni Cristina Marcu, de la Curtea de Apel Constanţa, Aur Marian Mircea, de la Curtea de Apel Galaţi, Mircea Mugurel Şelea, de la Curtea de Apel Craiova, Daniel Cristian Ursulescu, de la Curtea de Apel Târgu Mureş.

Interviurile vor continua şi în şedinţa de joi a Secţiei pentru judecători a CSM, când sunt programate cele susţinute de candidaţii la funcţia de judecător la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de contencios administrativ şi fiscal.

Sursa : news.ro

I-a luat picioarele, i-a distrus viitorul, acum își bate joc de ea, cu „ajutorul” justiției române: „Asta vor!”... E oficial! Zile libere pentru părinți când copilul nu merge la școală. Proiectul a primit vot pozitiv...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x