Antena Căutare

Nu scăpăm de iarnă, până în aprilie! Un nou VAL de AER ARCTIC lovește, iar prețurile la energie EXPLODEAZĂ. Ce se va întâmpla în România

Europa va fi lovită de un al doilea val de aer arctic, care va persista până la jumătatea lunii martie, ceea ce va duce la preţuri mai mari ale energiei.

Europa va fi lovită de un al doilea val de aer arctic, care va persista până la jumătatea lunii martie, ceea ce va duce la preţuri mai mari ale energiei.

Chiar dacă vremea din următoarele săptămâni va fi mai puţin severă faţă de valul de frig actual, temperaturile ar urma să fie cu până la 3 grade Celsius sub nivelul normal, potrivit Accuweather. Două dintre estimări afirmă că vremea rece se va menţine până în aprilie.

În România, în prima lună de primăvară, valorile termice medii lunare ale aerului vor fi peste normalul perioadei (stabilit la 3,5 grade Celsius) în sudul și sud-estul țării, iar în celelalte regiuni se vor situa, în general, în limitele mediilor climatologice.

În ceea ce privește valorile termice medii, specialiștii ANM estimează, în martie, pentru zona Moldovei temperaturi medii între—1 grad și 5 grade Celsius, în Transilvania între zero și 5 grade, în Crișana și Dobrogea între 4 și 6 grade, iar Oltenia până la 7 grade Celsius.

Primăvara mai întârzie! Meteorologii ne avertizează să ne pregătim: Sunt așteptate fenomene meteo extrem de periculos, î... Nu ai cum să nu plângi cu lacrimi grele, când vezi așa ceva! Cea mai tristă imagine din lume: "Așa arată abandonul!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x