La mai bine de 30 de ani, renaște o afacere profitabilă de pe vremea Comunismului. Acest produs se găsea în fiecare casă înainte de Revoluție și era apreciat atât de cei mari, cât și de cei mici.
O afacere în mare floare în Comunism a revenit. Cu ce preț se vinde unul dintre produsele preferate de români
Înainte de Revoluție, în casele românilor se găsea sifon. Acesta era consumat fie de sine stătător, fie îndulcit cu sirop, fiind foarte apreciat de cei mici.
Acum a renăscut această afacere, iar sifonul a revenit pe rafturile magazinelor din România. Românii se pot bucura de gustul de altădată la prețul de aproximativ 6 lei.
Potrivit Gândul, pe rafturile marilor magazine sifonul sau apa carbogazificată este disponibil atât în variantă plată, cât și minerală, cu adaos de electroliți și procese multiple de distilare.
Această descoperire le-a trezit nostalgii celor mai în vârstă, amintindu-și de perioada în care erau tineri, iar viitorul trebuia cucerit.
În plin Capitalism, obiceiurile părinților și bunicilor se reiau de generațiile mai tinere. Bărbații îl preferă pentru a-l acompania cu vin, iar copiii prind repede gustul sifonului cu sirop. Această versatilitate i-a atras pe cei mai mici dintre consumatori, care de regulă sunt ținuți departe de băuturile carbogaoase.
Înainte de Revoluție, era o adevărată activitate mersul la sifonărie. De obicei, copiii erau cei care stăteau la coadă, fiind recompensați la întoarcere cu un pahar de sifon îndulcit cu siropul lor preferat.
Conform sursei menționate anterior, sifonul și apa minerală sunt băuturile carbogazoase cele mai căutate în România.
Citește și: Gabriel a dormit pe străzi în Italia, iar acum are propria afacere de succes. Cum și-a îndeplinit visul
Există însă o diferență între sifon și apă minerală. În timp ce apa minerală este extrasă din izvoare subterane, sifonul se obține din combinația apei cu dioxid de carbon și bicarbonat de sodiu. Trebuie menționat faptul că această băutură populară nu dăunează sănătății.
O companie și-a dorit să reînvie această afacere, astfel că distribuie produsul în marile magazine. Sifonul se găsește la raft în sticle din plastic și poate fi achiziționat la un preț modic. Acidul se păstrează în timp datorită modului de ambalare, astfel că poate fi ținut în casă mai mult timp.
„Fiind îmbuteliat în sticle speciale, acidul se păstrează mult mai bine, spre deosebire de sticlele cu apă minerală. A se păstra la loc uscat și răcoros, departe de sursele de căldură sau de acțiunea directă a luminii”, este precizat în descrierea produsului la unul dintre supermarketurile din țară.
Pacienții care se prezintă la camera de gardă o să fie buni de plată. Ce condiții trebuie să îndeplinească cei care nu v... Cum se calculeaza șomajul în 2024. Ce acte sunt necesare și în ce condiții se acordă...