Antena Căutare

Descoperire impresionantă! O boală incurabilă ar putea fi vindecată în fază incipientă

Boala Alzheimer ar putea fi vindecată cu ajutorul unei molecule descoperite de oamenii de știință italieni în faza incipientă. Molecula în cauză conține anticorpul care întinerește creierul prin crearea de neuroni.

Descoperire impresionantă! O boală incurabilă ar putea fi vindecată în fază incipientă
Cercetătorii italieni au descoperit cum o boală incurabilă ar putea fi vindecată

Studiul a fost efectuat pe șoareci, după ce au fost injectați cu această moleculă, aceștia au început să producă neuroni la un nivel aproape normal.

Conform oamenilor de știintă italieni, această descoperire deschide noi posibilități de diagnostic și tratament pentru o boală incurabilă.

Maladia Alzheimer este caracterizată prin pierderi de memorie, tulburări de vorbire, probleme de orientare spaţială şi deteriorarea abilităţilor motorii. Boala afectează în general persoanele vârstnice. Aceasta reprezintă o degenerare a celulelor cerebrale, cauzată în principal de acumulări de mase proteice în ţesuturile creierului, care ucid grupuri de neuroni şi afectează mecanisme esenţiale pentru funcţionarea creierului.

Scandal monstru în cazul de la Caracal. Motivul pentru care familia Luizei Melencu ajunge din nou la DIICOT... Surse: salariul minim va fi majorat. Câți bani vor încasa în plus de la 1 ianuarie 2020...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x