Antena Căutare

O familie cu cinci copii a ajuns in strada pentru ca nu a avut bani sa-si faca... un gard

O jumatate de gard si rautatea vecinilor a aruncat in strada 5 copii si 3 adulti, chiar inainte de sarbatori. Cu totii au fost anuntati sec ca trebuie sa se mute din casa pentru care au muncit o viata pentru ca vecinii care i-au dat in judecata au castigat procesul. Totul a inceput de la o jumatate de gard pe care oamenii n-au avut bani sa o plateasca.

Cu lacrimi in ochi si slabita de durere, batrana se uita neputincioasa la lucrurile pe care le-a adunat din casa ei. Unei vecine i s-a facut mila si a lasat-o sa le depoziteze in garaj. I-a gasit si un loc la ea. Dar batrana nu se gandeste acum decat la casa ei, de unde a fost data afara fara explicatii.

Totul a inceput in urma cu cativa ani, cand vecinii au ridicat un gard nou intre cele doua gospodarii. Nu au cerut atunci bani, dar peste ceva timp s-au razgandit. Batrana avea sa le plateasca aproape 1.600 de lei. Cum femeia nu a avut bani, au dat-o in judecata.

Iar instanta a decis ca femeia trebuie sa plateasca. Dar din nou, nu avea cu ce. Asa ca locuinta ei a fost scoasa la licitatie. Iar cumparatorii, culmea, au fost chiar rudele vecinilor.

“Ei au facut asa ca au avut intentie sa-si aduca neamurile. Au luat hainele din casa, le-au bagat in saci. Nici detinutii nu erau asa, sa ii dea afara in strada ca pe un caine”, spune nora batranei.

Batrana, fiul si sotia lui, dar si cei 5 nepoti au ajuns acum la mila vecinilor. Dorm cu totii intr-un singur pat, de-a latul, caci doar asa incap.

Si oricat de tragica ar fi situatia, nici primaria nu are cum sa-i ajute. “Daca faceau o sesizare interveneam mai din timp si poate puteam sa-i ajutam cu o consultanta”, spune Aurel Talaban, viceprimarul comunei Almaj.

Oamenii sunt siguri ca totul s-a intamplat pentru ca vecinii lor sunt rude cu multi oameni cu influenta din judet. Si-au angajat acum un avocat si spera sa mai poata salva ceva.

Garsoniera, cea mai buna optiune pentru prima casa. Iata cat de mult au scazut preturile!... Sacalii, spaima gospodarilor de pe marginea Dunarii. Animalele s-au inmultit si ataca in haita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x