Antena Căutare

O femeie a cazut intr-o fantana adanca de noua metri

A avut zile. Asta se poate spune despre o femeie din Arad care a cazut intr-o fantana adanca de noua metri si a supravietuit. Sotul sau, preot, a fost cel care a alertat imediat pompierii.

Femeia a fost operata de urgenta, iar acum medicii de la spitalul din Arad, spun ca se afla in afara oricarui pericol. A suferit o hemoragie interna si o ruptura de splina, dar acum e stabilizata. Femeia a stat mai bine de o ora si jumatate in putul adanc de peste noua metri - o veche fantana, fara apa, din curtea parohiala. Asta le-a usurat si misiunea pompierilor si medicilor care au coborat sa o salveze. Femeia a alunecat in put, chiar sub privirile sotului ei, dupa ce a incercat sa ude florile de pe marginea putului, iar capacul din lemn, care acoperea fantana, s-a rupt.

Femeia a alunecat in fantana sub privirile sotului. A ramas incremenita, la noua metri sub pamant.

In cadere, femeia si-a zdrobit spatele de ciment, dar a ramas constienta. Medicii au coborat pentru a-i da ajutorul si s-au temut ca nu cumva sa-si fi fracturat coloana.

Dupa aproape doua ore, medicii au constatat ca victima avea hemoragie interna si, cel mai probabil, ruptura de splina. Daca salvatorii n-o aduceau repede la suprafata, s-ar fi putut stinge de durere. Interventia a fost dificila, deoarece putul era destul de stramt.
Kiwi made in Romania... Litoralul romanesc este ocupat suta la suta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x