Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Te cunosc de undeva!

„Ajutor! Mor!” Încătușată și urcată cu forța în ambulanță, sub privirile familiei. Imagini dramatice au fost surprinse pe o stradă din Reșița

O femeie din Reșița a fost încătuşată în plină stradă, sub privirile şocate ale trecătorilor. Atenţie, urmează imagini care vă pot afecta emoţional!

„Ajutor! Mor!” Încătușată și urcată cu forța în ambulanță, sub privirile familiei. Imagini dramatice au fost surprinse pe o stradă din Reșița

Rudele femeii au chemat ambulanţa după ce aceasta a refuzat să mai ia tratamentul contra depresiei şi a ameninţat că îşi pune capăt zilelor.

Ajunşi la faţa locului medicii de la ambulanţă au avut nevoie de ajutorul poliţiştilor pentru a lua pacienta şi a o duce la spital, mai ales că aceasta a devenit violentă.

Oamenii au urmărit îngroziţi cum medici, poliţişti şi jandarmi încercau să urce, cu forţa, o femeie în ambulanţă. La un moment dat, aceasta a fost încătuşată, gest care a făcut-o să-şi iasă din fire.

La strigătele de indignare ale martorilor, femeia a fost descătuşată. Medicii şi jandarmii au încercat să vorbească cu aceasta, dar nu au reuşit. Aşa că au încătuşat-o din nou.

„Ulterior, persoana a devenit din nou agresivă, încercând chiar să se arunce în fața unei mașini, în scop suicidal. Apoi ar fi incercat sa ii agresese fizic pe membrii echipajului de interventie.

Echipajul de interventie a procedat la imobilizarea persoanei, activitate la care au intervenit in sprijin si doi martori aflati in zonă”, a declarat Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin.

Femeia a fost transportată, într-un final, la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean Reşiţa, unde i-au fost acordate îngrijiri de specialitate.

Atenţie, imaginile de mai jos vă pot afecta emoţional!

Recomandari