Antena Căutare

Locul din nordul Capitalei ce pare blestemat! O femeie s-a stins din viață astăzi, iar la câteva minute alte persoane au fost la un pas de moarte

Românii cred că sunt mai rapizi decât trenul, dar ajung să îşi piardă viaţa! Mulţi ignoră barierele şi semnalele luminoase, iar asta duce la tragedii. Astăzi, o femeie a murit în nordul Capitalei.

Românii cred că sunt mai rapizi decât trenul, dar ajung să îşi piardă viaţa! Mulţi ignoră barierele şi semnalele luminoase, iar asta duce la tragedii. Astăzi, o femeie a murit în nordul Capitalei.

Cu un copil în braţe, o mamă încearcă să traverseze calea ferată, deşi semnalele sonore o avertizează că trenul se apropie. O opresc, în ultima clipă, poliţiştii.

Cu nici o oră mai devreme, pe aceeaşi cale ferată, o femeie de 75 de ani sfârşea sub roţile unui alt tren. Nici ea n-ar fi respectat semnalele trase de conductor. Şi bariera era pusă, dar a trecut pe lângă ea.

Trecerea la nivel cu calea ferată unde s-a întâmplat totul este una corect semnlizată. Este însă şi singurul loc prin care pot să treacă pietonii. În momentul în care această barieră este pusă, mulţi dintre ei, în loc să mai aştepte câteva minute aleg să-şi pună viaţa în pericol.

Şi unii şoferi au încercat să forţeze trecerea. Acest tânăr, spre exemplu, a fost la un pas să dărâme bariera chiar sub ochii poliţiştilor.

Cei care vor să salveze câteva minute riscă să fie amendaţi cu sute de lei. Sau, şi mai grav, să-şi piardă viaţa.

Vremea a făcut ravagii în București! O furtună puternică a blocat Capitala și a pus la pământ mai mulți copaci... O nouă lovitură pentru românii cu credite în lei! Ratele vor crește semnificativ, după ce indicele ROBOR a bătut record...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x