Antena Căutare

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost mamă surogat pentru fiul ei. Ce reacție a avut când a dat copilul

O femeie care a fost mamă surogat pentru fiului ei a dezvăluit că este tristă după separarea de nepoata ei după ce a dat-o părinților ei biologici.

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost mamă surogat pentru fiul ei. Ce reacție a avut când a dat copilul
O femeie în vârstă de 56 de ani a fost mamă surogat pentru fiul ei. Ce reacție a avut când a dat copilul | Profimedia Images

Nancy Hauck de 56 de ani din St. George, Utah a decis să fie surogat pentru fiul ei, Jeff Hauck, 32 de ani, și pentru soția acestuia, Cambria, 30 de ani. Nora ei a suferit o histerectomie, ceea ce înseamnă că nu mai poate să facă copii.

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost mamă surogat pentru fiul ei

Nancy Hauck a adus-o pe lume pe Hannah săptămâna trecută. Într-un interviu pentru revista People, Nancy a descris travaliul de nouă ore drept o "experiență spirituală" pe care este recunoscătoare că a ajuns să o experimenteze.

Bunica i-a avut prezenți în sala de nașteri pe Jeff și Hannah, dar și pe soțul ei Jason, în vârstă de 59 de ani. Chiar dacă este recunoscătoare că a adus-o pe Hannah pe lume, Nancy a spus că maternitatea surogat nu a fost lipsită de provocări.

Descriind momentul în care a realizat că copilul pe care îl purtase în pântece nu merge acasă cu ea, Nancy a spus: "Este un amestec de recunoștință profundă și oarecare tristețe".

După naștere, Nancy și-a luat trei săptămâni libere de la slujbă și a declarat că intenționează să scrie o carte despre experiența ei.

Jeff, care lucrează ca dezvoltator web, a descris cum a văzut-o pe mama sa oferindu-i fiicei sale un moment frumos. Cambria le-a spus celor 50.000 de urmăritori de pe Instagram: "Ea este aici și inima mea ar putea exploda. Ea este perfectă din toate punctele de vedere. Nancy este uimitoare din toate punctele de vedere și este un exemplu despre ceea ce înseamnă rolul ei divin de femeie".

Părinții au decis să-i pună micuței numele Hannah. Jeff a spus că mama lui s-a trezit în miezul nopții și a auzit o voce care spunea "Bună, eu sunt Hannah".

Cum a decurs sarcina la vârsta ei

După ce a aflat că numele înseamnă și „har” sau „favoare”, Cambria s-a hotărât să-l folosească pentru fiica ei. Cambria și Jeff au trecut prin tratament FIV timp de șase ani înainte de a avea gemeni, pe Vera și Ayva. Apoi, cei doi au devenit din nou părinți de gemeni, Diseal și Luka, acum în vârstă de 13 luni, dar nașterea a fost traumatizantă și Cambria a avut nevoie de histerectomie.

Jeff a spus publicației că el și Cambria au visat întotdeauna să aibă cel puțin patru copii. Știind că fiului ei îi plăcea să fie tată, Nancy s-a oferit să fie surogat a cuplului, fără a crede că ar fi posibil din cauza vârstei ei. Cu toate acestea, specialiștii în fertilitate au spus că este perfect capabilă să poarte un copil în pântece.

Nancy și-a început tratamentul hormonal în ianuarie 2022, injectându-se în fiecare zi timp de 12 săptămâni. Embrionul fertilizat a fost apoi transferat în uterul lui Nancy o lună mai târziu.

Nancy a spus că sarcina a fost similară cu celelalte ale ei, cu excepția faptului că a avut ceva mai multe simptome acum.

Rezultate Loto 13 noiembrie 2022. Numerele câștigătoare de duminică la 6/49, Joker, 5/40, Noroc, Super Noroc și Noroc Pl... (P) La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, de Matthew Perry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x