Antena Căutare

Sinucidere la metrou! O femeie a murit, după ce a fost lovită de un tren, la stația Apărătorii Patriei

O persoană a încercat să se sinucidă, joi seară, în stația de metrou Apărătorii Patriei. Traficul pe Magistrala Berceni – Pipera (M2) se desfășoară cu dificultate.

UPDATE: Echipele de salvatori au reuşit să coboare la persoana care a fost lovită de metrou. Aceasta a decedat. Este vorba despre o femeie, în vârstă de aproximativ 35 de ani.

O persoană a încercat să se sinucidă, joi seară, în stația de metrou Apărătorii Patriei. Circulația pe Magistrala Berceni – Pipera (M2) a fost reorganizată.

Potrivit ISU București – Ilfov, persoana respectivă se află sub metrou.

„Persoană lovită de metrou la staţia Apărătorii Patriei. În acest moment victima se află sub metrou, nu se cunoaşte sexul”, au transmis, joi seară, reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.

Echipajele de salvare au sosit la stația de metrou și așteaptă deconectarea de la sursa de electricitate pentru a interveni.

Momentan nu se cunosc detalii despre victimă.

Călătorii au fost anunțați prin intermediul difuzoarelor din stații că vor exista întârzieri din cauza tentativei de suicid.

„Metrorex informează că circulația trenurilor de metrou este reorganizată pe Magistrala 2. Nu se circulă între stațiile Piața Sudului și Apărătorii Patriei. Reorganizarea a fost făcută ca urmare a lovirii unei persoane de către un tren de metrou, posibilă tentativă de suicid. Urmează ca ancheta de cercetare să stabilească condițiile în care s-a produs evenimentul. La fața locului au ajuns atât echipele medicale SMURD, cât și Salvatorii Metrou. Metrorex va comunica reluarea circulației trenurilor de metrou în condiții normale”, a transmis Metrorex..

Știre în curs de actualizare.

Medicul Tudor Ciuhodaru, 5 metode simple prin care evităm infectarea cu virusul gripal: „Stăm pe o bombă cu ceas, ce tot... Imagini tulburătoare! Momentul sinuciderii de la stația de metrou Apărătorii Patriei, surprins de camerele de supraveghe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x