Antena Căutare

Curaj uriaș, la doar nouă ani! O fetiță a fugit după bărbatul care i-a sustras telefonul mobil, în timp ce se ducea acasă

O fetiță de doar nouă ani, din Iași, a fost protagonista unui moment teribil, însă imaginile surprinse au făcut înconjurul internetului.

O fetiță de doar nouă ani, din Iași, a fost protagonista unui moment teribil, însă imaginile surprinse au făcut înconjurul internetului.

Micuța de doar nouă ani de zile a fost victima unui atac, întrucât un bărbat i-a furat telefonul în timp ce se ducea acasă. Fetița nu s-a pierdut cu firea, ci a început să alerge după hoț.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În momentul în care a fost tâlhărită, fetița se ducea acasă și era însoțită de colegi. Bărbatul a reușit să-i fure telefonul mobil, dar a fost ulterior prins și reținut.

Camerele de supraveghere din zonă au sprins întreg momentul, iar imaginile au fost făcute publice, făcând deliciul internetului.

Dâmboviţa: Şase persoane, între care doi copii, au fost rănite în urma unui accident rutier în care au fost implicate do... Directoarea şi trei dintre angajatele unei creşe din Iaşi, destituite după ce părinţii unui copil au înregistrat infirmi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x