Antena Căutare

O fetita de 15 ani din Brasov a disparut fara urma, in drum spre scoala

Alerta printre politistii brasoveni. Zeci de agenti cauta o fata de 15 ani, care a disparut fara urma de 48 de ore. Adolescenta a plecat miercuri dimineata cu o masina de ocazie, spre scoala. De atunci insa nu se mai stie nimic despre ea. Familia si colegii o cauta si ei fara incetare si se roaga sa o gaseasca in viata.



Se pare insa ca fata a pierdut autobuzul si ar fi facut autostopul. Cand au vazut ca intarzie, colegii au sunat-o. Le-a spus atunci ca e la intrarea in Coldea. Dupa 10 minute inca nu ajunsese la scoala, asa ca au sunat-o iar.

"Uite, acum sunt la intersectie si vin", a raspuns Alexandra. In acel moment s-a auzit un zgomot ciudat si s-a intrerupt convorbirea.

Imediat baiatul cu care vorbea si ceilalti colegi au cerut ajutorul dirigintei. Dascalul a anuntat politia, iar agentii au mers la familia fetei. Acum parintii se tem de ce e mai rau.

Familia, colegii si politia o cauta pe fata. Alexandra are 15 ani, 1 metru 65 inaltime si 50 de kg. Are parul vopsit blond si ochii verzi. Cand a disparut era imbracata cu blugi de culoare neagra cu dungi mov, geaca gri si tenesi mov.

Citeste si Antena3

Foto: Intact Images

VIDEO! Harghita: Un consilier local a fost scos afara, cu scaunul, din sala de sedinta a CJ... Dan Grecu, unul din fiii lui "Butoane", a primit mandat de arestare pentru 29 de zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x