Antena Căutare

Video șocant! O mamă a fost izbită în plin de o mașină, pe trecerea de pietoni. Momentul impactului a fost filmat!

Filmarea care surpinde momentul în care o tânăra mamă, din localitatea prahoveană Dumbrăveşti, a fost ucisă de un şofer care circula cu viteză a fost făcută publică. Camerele de supraveghere din zonă au filmat momentul în care femeia, care tocmai îşi lăsase copilul la grădiniţă, se opreşte în dreptul trecerii de pietoni, se asigură în partea dreapta, fără să se mai uite însă şi în sens opus.

Filmarea care surpinde momentul în care o tânăra mamă, din localitatea prahoveană Dumbrăveşti, a fost ucisă de un şofer care circula cu viteză a fost făcută publică. Camerele de supraveghere din zonă au filmat momentul în care femeia, care tocmai îşi lăsase copilul la grădiniţă.

Tânăra mamă se opreşte în dreptul trecerii de pietoni, se asigură în partea dreapta, fără să se mai uite însă şi în sens opus.

Vă avertizăm, urmează imagini şi informaţii care vă pot afecta emoţional! ​

De abia apucă să pună piciorul pe şosea, că o maşină care circulă cu viteză din partea stângă o loveşte cu putere. Urmează momente critice în care martorii sunt cei care sună la 112.

În ciuda manevrelor de resuscitare însă, femeia în vârstă de doar 25 de ani s-a stins din viaţă. Şoferul este acum cercetat penal, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru ucidere din culpă.

BNR Curs valutar 30 octombrie. Cât de mult se scumpesc azi euro și dolarul... ULTIMĂ ORĂ! Un BĂRBAT amenință că își dă FOC în fața clubului COLECTIV...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x