Antena Căutare

O masina a luat foc din mers, la Baia Mare. "Torta" pe roti a fost stinsa dupa minute bune

A fost o noapte agitate pentru membrii a doua echipaje de pompieri din Baia Mare. Ei au fost chemati sa stinga un incendiu izbucnit la o masina ce a luat foc in mers. Un trecator a vazut ca iese fum din autoturism si a alergat intr-un suflet sa ii spuna soferului sa coboare

Soferul a sarit imediat din masina ce risca sa se transforme intr-o bomba pe roti. A pus mana pe extinctorul din portabaj si, ajutat de trecatorul care l-a avertizat, a incercat sa stinga primele scantei. Nu a reusit, insa. Focul s-a intetit, iar in cateva secunde, intregul autoturism a fost cuprins de flacari.

Pompierii sositi la interventie s-au chinuit minute bune. Flacarile ardeau sub caroserie, asa ca au fost nevoiti sa se tavaleasca pe asfalt ca sa ajunga la ele.

Din primele cercetari, se pare ca focul a pornit de la motor. Masina fusese cumparata in urma cu doua saptamani, din strainatate, iar proprietarul nu apucase, inca, sa-i faca asigurare.

O hala industriala de 900 de metri patrati, din judetul Suceava, a fost distrusa un incendiu puternic... Noi retineri in randul angajatilor CFR. Astazi, vor fi prezentati in fata instantei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x