Antena Căutare

O nouă avertizare meteo: COD GALBEN de ploi, grindină şi vânt. Care vor fi zonele afectate

În timp ce temperaturile caniculare ne dau bătăi de cap, în alte zone ale ţăriii ploile nu se dau duse, întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ploi, ce este valabil în zonele:

În timp ce temperaturile caniculare ne dau bătăi de cap, în alte zone ale ţăriii ploile nu se dau duse, întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ploi, ce este valabil în zonele:

COD GALBEN

Între orele 08:05 si 09:30, în sudul judeţului Sibiu, mai ales în zona localităților: Cisnădie, Sadu, Poplaca, Rășinari,Gura Râului, Tălmaciu, Boița, Turnu Roșu, Racovița, Avrig, Porumbacu de Jos, Cârțișoara, Arpașu de Jos se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului.

COD GALBEN

Între orele 07:25 si 09:00, în entrul și nordul jud. Caraș-Severin, îndeosebi zonele Ezeriș și Vălișoara-Borlova - centrul jud. Hunedoara, zona Hunedoara-Ghelari-Toplița se vor semnala frecvente descărcări electrice, cantități de precipitații care vor depăși 20...25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

COD GALBEN
Între orele 07:20 si 09:00, în judeţul Sălaj: - zona delimitată de localităţile Hida, Sânmihaiu Almaşului, Zimbor, Cuzaplac, Fidu de Jos, Cizer, Meseşenii de Jos, Românaşi - judeţul Cluj: - în vestul judeţului îndeosebi în zona delimitată delocalităţile: Ciucea, Huedin, Aghireşu, Gârbău, Gilău, Săvădisla, Valea Ierii, Băişoara se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 20..25 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Sursă: Administraţia Naţională de Meteorologie

Noi schimbări în structura școlară. Vacanța de vară devine tot mai scurtă, iar programul "Școala Altfel" se ex... Începe postul Sfinţilor Apostoli Petru şi Pavel, care durează doar două zile în acest an. Cel mai scurt și ușor post pen...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x