Căutare Live

O nouă avertizare meteo: COD GALBEN de ploi, grindină şi vânt. Care vor fi zonele afectate

În timp ce temperaturile caniculare ne dau bătăi de cap, în alte zone ale ţăriii ploile nu se dau duse, întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ploi, ce este valabil în zonele:

În timp ce temperaturile caniculare ne dau bătăi de cap, în alte zone ale ţăriii ploile nu se dau duse, întrucât Administraţia Naţională de Meteorologie a emis un Cod Galben de ploi, ce este valabil în zonele:

COD GALBEN

Între orele 08:05 si 09:30, în sudul judeţului Sibiu, mai ales în zona localităților: Cisnădie, Sadu, Poplaca, Rășinari,Gura Râului, Tălmaciu, Boița, Turnu Roșu, Racovița, Avrig, Porumbacu de Jos, Cârțișoara, Arpașu de Jos se vor semnala frecvente descărcări electrice, averse de ploaie ce vor depăşi 25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului.

COD GALBEN

Între orele 07:25 si 09:00, în entrul și nordul jud. Caraș-Severin, îndeosebi zonele Ezeriș și Vălișoara-Borlova - centrul jud. Hunedoara, zona Hunedoara-Ghelari-Toplița se vor semnala frecvente descărcări electrice, cantități de precipitații care vor depăși 20...25 l/mp, grindină de dimensiuni mici, intensificări ale vântului care pot lua aspect de vijelie.

COD GALBEN
Între orele 07:20 si 09:00, în judeţul Sălaj: - zona delimitată de localităţile Hida, Sânmihaiu Almaşului, Zimbor, Cuzaplac, Fidu de Jos, Cizer, Meseşenii de Jos, Românaşi - judeţul Cluj: - în vestul judeţului îndeosebi în zona delimitată delocalităţile: Ciucea, Huedin, Aghireşu, Gârbău, Gilău, Săvădisla, Valea Ierii, Băişoara se vor semnala frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului ploi cu caracter de aversă care vor cumula local 20..25 l/mp, grindină de dimensiuni mici.

Sursă: Administraţia Naţională de Meteorologie

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... EVALUARE NAŢIONALĂ 2016. SUBIECTE la Limba Română: Analiza poeziei "Salcâmi" și compunere despre o zi de vacan...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri