Părinții sunt șocați! Ce făcea o profesoară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Totul a fost filmat de un alt șofer, în trafic

O profesoară de la o şcoală gimnazială din Cluj a fost filmată în timp ce savura o ţigară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Scenele revoltătoare au fost surprins de un şofer, în trafic.

O profesoară de la o şcoală gimnazială din Cluj a fost filmată în timp ce savura o ţigară într-un microbuz şcolar, plin cu elevi. Scenele uimitoare au fost surprins de un şofer, în trafic.

Prima reaţie a profesoarei a fost de revoltă că a fost filmată fără acordul ei. Totul s-a întâmplat în microbuzul scolii gimnaziale din Caseiu care se indrepta spre comuna Floresti, acolo unde elevii urmau să participe la un festival de colinde.

Cadrul didactic, care este culmea-profesor de sport- era însotitor de grup. Şi-a aprins ţigara cu doar 10 km înainte să ajungă la destinaţie. Iar momentul a fost surprins de un alt şofer.

Imaginile au ajuns și la șefii Ispectoratului Școlar Cluj, care asteapta acum un raport intocmit de conducerea scolii si propunerea unei sanctiuni. Femeia a recunoscut fapta și cum nu a mai avut abateri pana acum, poate scapa doar cu o mustrare.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri