Antena Căutare

O tânără a fugit din centrul de carantină ca să se întâlnească cu iubitul ei: ”N-am nimic, am făcut teste!”

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Buzău, n-a putut să stea departe de iubitul ei, așa că fără să stea pe gânduri, ea a fugit din centrul de carantină în care se afla.

O tânără a fugit din centrul de carantină ca să se întâlnească cu iubitul ei: ”N-am nimic, am făcut teste!”
O tânără a fugit din centrul de carantină ca să se întâlnească cu iubitul ei: ”N-am nimic, am făcut teste!”

Totul s-a petrecut în noaptea de marți spre miercuri, când tânăra de 20 de ani, care era suspectă de coronavirus, a fugit din centrul de carantină.

”Am plecat pentru că nu am nimic, domnule. Am făcut teste. Dar eu o să plec iar acuma”, a declarat tânăra sosită zilele trecute din Elveția.

Încă o persoană și-a pierdut viața din cauza coronavirusului. Bilanţul morţilor ajunge la 13 în România

Cei doi amorezi iresponsabili au fost luați cu o mașină specială de la Pompieri și plasați în carantină, sub pază, unde vor petrece departe de ochii lumii următoarele 14 zile.
Buzoianca va fi sancționată pentru pentru nerespectarea normelor de carantină sau izolare.

Coronavirus în România, cifre oficiale

Până astăzi, 24 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 762 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus). Dintre cele 762 de persoane confirmate pozitiv, 79 au fost declarate vindecate și externate (53 la Timișoara, 19 la București, 3 la Craiova, 2 la Constanța, una la Cluj și una la Iași).

Previziune terifiantă, de la cercetători! Ce urmează după pandemia de coronavirus. „COVID-19 este doar începutul! Ne-o facem cu mâna noastră!”

Până astăzi, 25 martie, 13 persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19 și cu boli cronice preexistente, internate în spitale din București, Suceava, Craiova și Iași, au decedat.

ISU Gorj, la o lună de când a fost confirmat cu coronavirus cetăţeanul italian care a vizitat judeţul: Inevitabilul înce... Anchetă epidemiologică la un centru privat de dializă din Bucureşti, după confirmarea a 9 cazuri de infectare cu coronav...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x