Antena Căutare

Ultimă oră! S-a aflat! Cui îi aparțin oasele găsite în pădurea din Caracal! Gheorghe Dincă a mințit!

O parte dintre oasele găsite în pădurea din Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă, ar fi tot ale Alexandrei Măceșanu, au declarat surse apropiate experților care au făcut testele ADN.

O parte dintre oasele găsite în pădurea din Caracal, la indicația lui Gheorghe Dincă, ar fi tot ale Alexandrei Măceșanu, au declarat surse apropiate experților care au făcut testele ADN.

Potrivit acestor surse, s-a finalizat o analiză genetică și s-a obținut un profil incomplet care are urme din ADN-ul Alexandrei Măceșanu și nu al Luizei Melencu, așa cum susținea Gheorghe Dincă, presupusul criminal din Caracal.

Totuși, la INML au fost trimise și alte pachete cu fragmente de oase, culese din aceeași zonă, de la liziera pădurii. Se fac teste ADN și pe acestea.

Aceste rămășițe umane care ar fi ale Alexandrei Măceșanu au fost descoperite luni, după ce Gheorghe Dincă a declarat că a aruncat saci cu oase calcinate și cenușă într-o pădure. El le-a dat de înțeles anchetatorilor că este vorba despre rămășițe ale Luizei Melencu.

Gheorghe Dincă a declarat că le-a omorât pe adolescentele Alexandra Măceșanu și Mihaela Luiza Melencu.

STS recunoaște! Ce se întâmplă cu cei doi operatori 112 care au ignorat strigătele de disperare ale Alexandrei Măceșanu... Imagini în premieră! Acesta este telefonul de pe care ar fi fost sunate familiile Alexandrei și Luizei. Prietenul lui Di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x