Antena Căutare

Momente de groază pe Defileul Jiului! Pasagera unei maşini a fost rănită de o bucată de stâncă desprinsă de pe versant. Poliția avertizează: „Se poate repeta!”

Un cuplu a avut parte de o experienţă şocantă când traversa Defileul Jiului cu maşina. O bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut prin parbriz. Din fericire bărbatul care conducea nu a pierdut controlul volanului, dar soţia sa a fost rănită.

Un cuplu a avut parte de o experienţă şocantă când traversa Defileul Jiului cu maşina. O bucată de stâncă s-a desprins şi a căzut prin parbriz. Din fericire bărbatul care conducea nu a pierdut controlul volanului, dar soţia sa a fost rănită.

Oamenii au ajuns la spitalul de Urgenţă din Târgu Jiu iar medicii au stabilit că femeia are un traumatism la mână. Şoferul s-a ales doar cu câteva leziuni uşoare.

Potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale Târgu-Jiu, ieri, au căzut mai multe pietre de pe versant, din cauza ploilor din ultimele zile. Pentru că există riscul ca incidentele să se repete, poliţiştii îi sfătuiesc pe şoferi să reducă viteza, pentru a putea face manevre de evitare în caz de pericol.

Imagini dramatice în Neamț! O mașină arde ca o torță, pe marginea unui drum intens circulat. Traficul este blocat pe amb... Aproape 155.000 de persoane au tranzitat punctele de trecere a frontierei din judeţul Constanţa în minivacanţa de 1 Mai...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x