Octavian Grecu, "Butoane" de Giurgiu, girant la imprumut pentru firma ginerelui senatorului Cezar Magureanu

Octavian Grecu, cunoscut sub numele de "Butoane", apare ca girant intr-un contract de imprumut intre firma ginerelui senatorului de Giurgiu, Cezar Magureanu, si o institutie bancara, informeaza Mediafax. In acelasi contract este girant si fiica parlamentarului, cu toate bunurile pe care le detine in proprietate.


Politele au valori de 121.000 de euro, 165.000 de euro si 167.000 de euro.

Astfel, Grecu garanteaza rambursarea imprumutului angajat de Danubius Food Trading - firma ginerelui senatorului Magureanu - cu cele trei vile si cesioneaza in favoarea bancii politele de asigurare ale acestor imobile.

De asemenea, la aceeasi data se regasesc ca giranti Sorin Adrian Gazdac, care garanteaza cu toate bunurile sale mobile si imobile, prezente si viitoare, precum si "Gazdac (fosta Magureanu) Raluca Livia Ioana" care garanteaza in aceleasi conditii restituirea la timp a creditului acordat de Emporiki.

O ultima mentiune referitoare la acest credit, o extindere de fapt a contractului, dateaza din 1 aprilie 2011 si mentioneaza drept "debitori persoane juridice" Danubius Food Trading si SC Vega Prod Logistics, aceasta din urma fiind tot o firma a lui Sorin Adrian Gazdac.

Ca debitori persoane fizice, in acest ultim contract se regasesc Sorin Adrian Gazdac si Raluca Livia Ioana Gazdac, precum si Octavian Grecu si Monica Grecu.

Cele trei vile si politele de asigurare figureaza si dupa aceasta mentiune pe lista garantiilor depuse pentru rambursarea imprumutului.

Numele lui Octavian Grecu, cunsocut sub numele de "Butoane" a revenit in atentia presei in contextul agresiunii careia i-a cazut victima baschetbalistul american Chauncey Hardy, intr-un bar din Giurgiu, agresiune soldata cu moartea sportivului.

Ulterior, presa a difuzat inregistrari din 2009 in care senatorul Cezar Magureanu, la acea vreme membru PDL, aparea la o petrecere cu manelisti care il avea ca protagonist pe Grecu.

sursa: Antena3

Ultimele știri