Antena Căutare

Oferte de 1 mai la mare si la munte

Se apropie minivacanta de 1 mai. Iar hotelierii si cei care au pensiuni au venit deja cu oferte de nerefuzat. Au inteles ca este criza si ca singura sansa de a avea camerele pline peste trei saptamani este sa scada preturile si sa ofere mai multe servicii.

Hotelierii si proprietarii de pensiuni din Romania au simtit pe propria piele de Paste scaderea numarului de turisti. Anul acesta au fost cu 25% mai putini turisti de Paste decat in 2009, asa ca de 1 mai hotelierii se pregatesc cu oferte mai bune.

Astfel, o minivacanta de 3 zile la un hotel de 3 stele din Poiana Brasov, cu mic dejun zilnic si cu o cina inclusa, va costa 500 de lei.

La mare preturile sunt si mai mici: astfel, 4 zile la mare la un hotel de 4 stele, cu mic dejun inclus, va vor costa 540 de lei, in Mamaia.

Si in pensiunile din Sibiu ofertele sunt bune: doua nopti de cazare, cu o cina festiva, cu gratar si bautura din partea csei vor costa 250 de lei.

Chiar si cu aceste oferte, ceea ce se gaseste in Bulgaria este sub pretul romanesc, iar conditiile sunt laudate de turistii romani. Astfel, hotelurile de 3 stele din Bulgaria au preturi de 300/350 de lei, cu all inclusive, pentru 3 zile.

La Budapesta puteti sta 4 zile la hotel de 4 stele cu 360 de lei, si veti avea acces si la centru SPA. In Viena, 4 zile la 4 stele costa 380 de lei.

Spanzuratii din Padurea Trivale, osanditi de datorii... Viza pentru SUA, inca mult timp in vigoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x