Antena Căutare

(P) La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, de Matthew Perry

Vești bune pentru toți fanii serialului-fenomen Friends! La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, de Matthew Perry.

(P) La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, de Matthew Perry Galerie
La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, de Matthew Perry | unsplash.com

La BOOKZONE este disponibilă cartea Friends, iubiri și marele lucru teribil, scrisă de Matthew Perry. Îndrăgitul actor care a jucat rolul lui Chandler Bing a publicat o carte despre viața lui și despre tot ceea ce a însemnat fenomenul Friends.

Despre Matthew Perry au apărut de-a lungul timpului numeroase zvonuri, astfel încât actorul a vrut să se afle de la el cele mai sensibile întâmplări prin care a trecut. Viața lui Matthew Perry a fost greu încercată, suferind de dependență, boli și singurătate, însă într-un final toate acestea au fost depășite.

Cartea a fost deja foarte bine primită la nivel internațional, după cum remarcă și Marta Kauffman, co-creator al serialului Friends: „Un memoir autentic, scris cu un curaj uimitor. Matthew Perry ne deschide larg ușile vieții lui, vorbind onest despre dependență, boală și singurătatea lui paralizantă. Această carte este însă plină de speranță. Dacă vreți să aflați cine este Matthew Perry, stați departe de zvonuri și citiți acest memoir.”

Primele rânduri scrise de către actor sunt exact așa cum te-ai așteptat, dacă ai urmărit serialul: „Bună, mă numesc Matthew, deși e posibil să mă știi după alt nume. Prietenii îmi spun Matty. Și ar cam trebui să fiu mort.”

Actorul și-a păstrat simțul umorului chiar și în cele mai grele încercări, iar starea sa pozitivă de spirit l-a ajutat să ajungă din nou la suprafață. Cartea relatează într-un mod hilar, dar în același timp familiar celor care au urmărit serialul, viața lui Matthew Perry, începând din copilărie. Acesta aduce la iveală detalii despre familia sa destrămată și modul în care a crescut, descurcându-se mai mult singur. Tânărul Matthew Perry a simțit dorința de validare, pentru a acoperi golul interior și astfel a pornit pe drumul spre faimă. Curând, avea să afle că visurile mărețe devenite realitate nu pot umple acel gol, astfel că au început problemele din viața actorului.

Faima și munca de zi de zi pe platourile de filmare ale serialului nu au fost suficiente pentru a-i alina sufletul lui Matthew Perry, astfel încât dintr-un om cu o carieră strălucitoare, pornise pe drumul periculos al dependenței. Astfel, viața lui s-a transformat într-un șir de vizite la spital și perioade petrecute la dezintoxicare. Înainte de toate acestea și înainte de serialul Friends, Matthew, copilul de numai 5 ani, călătorea des între Montreal și Los Angeles pentru a-și vizita părinții divorțați.

la 14 ani, adolescentul Matthew era o vedetă a tenisului canadian și i se prevedea o carieră strălucitoare în sport. Cu toate acestea, a ales drumul actoriei, astfel că la 24 de ani, primește rolul lui Chandler din Friends, un rol extrem de râvnit la vremea respectivă.

În carte sunt descris și experiențele trăite alături de colegii din serial și de către alte vedete pe care le-a întâlnit pe parcurs.

Așadar, este o carte onestă, despre parcursul unui om cu bune și cu rele și cu siguranța este o carte pe care orice fan al serialului o va aprecia.

O femeie în vârstă de 56 de ani a fost mamă surogat pentru fiul ei. Ce reacție a avut când a dat copilul... De ce a fost blocat metroul în stația Obor și circulația a fost perturbată. Călătorii au fost rugați să părăseasca trenu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x