Antena Căutare

(P) Serviciul Costum-la-Comandă: simbolul croitoriei artizanale la Florentino Delure

Florentino Delure, renumitul brand de modă premium, amplasat în inima Bucureștiului, este mândru să ofere serviciul Costum-la-Comandă, adresat atât bărbaților, cât și damelor.

(P) Serviciul Costum-la-Comandă: simbolul croitoriei artizanale la Florentino Delure Galerie
Serviciul Costum-la-Comandă: simbolul croitoriei artizanale la Florentino Delure | Florentino Delure

Acest serviciu exclusiv le permite clienților să experimenteze vârful luxului personalizat prin executarea articolelor pe propriile măsurări, unde fiecare piesă vestimentară este executată cu precizie și expertiză, asigurând o potrivire perfectă și o eleganță atemporală.

La Florentino Delure, credem că stilul autentic se află în detalii, iar serviciul de Costum-la-Comandă îmbrățișează această filosofie în întregime pentru următoarele categorii de articole: costume, sacouri, pantaloni Sartoriali, cămăși Handmade, paltoane, adidași și pantofi GoodYear . Această experiență unică cuprinde șapte etape importante, creată într-un mod tradițional pentru a satisface dorințele sartoriale ale fiecărui client în parte:

1. Consultație Scurtă cu Croitorul: Eleganța personalizată începe prin înțelegerea nevoilor și preferințelor clienților noștri. În această primă etapă, croitorul aflat în concept store-ul Florentino Delure va identifica împreună cu dumneavoastră esențialele cerințe ale dvs., ajutându-vă să alegeți produsul și designul potrivit.

2. Alegerea Materialului: Pentru a oferi doar cele mai rafinate haine, Florentino Delure colaborează cu cei mai excepționali producători de materiale, precum Loro Piana, Dormeuil, Drago și Ariston Napoli. Pe baza consultării, veți avea privilegiul de a alege dintr-o bogată selecție de țesături, asigurând ca piesa vestimentară Costum-la-Comandă să se potrivească perfect cu stilul dumneavoastră unic.

3. Definirea construcției: Indiferent dacă este un costum cu două sau trei piese sau un sacou, veți avea opțiunea de a alege între o construcție semi-tradițională (Half-Canvas) sau tradițională (Full-Canvas). Croitorul nostru vă va ghida în luarea deciziei potrivite în funcție de nevoile dvs., preferințe și tipul corpului.

4. Alegerea Butonilor: De unii considerat un detaliu mic, acesta însă este unul semnificativi, căci butonii aleși adaugă un detaliu personalizat piesei dvs. vestimentare. După alegerea țesăturii, veți avea ocazia să îmbogățiți piesa dvs. Costum-la-Comandă cu butoni după placul dumneavoastră.

5. Îți luăm măsurile: Cu precizie și atenție, croitorul nostru profesionist vă va lua măsurătorile, asigurându-se că piesa dvs. Costum-la-Comandă se potrivește perfect și vă accentuează cele mai avantajoase trăsături.

6. Savurați așteptând: Adevărata măiestrie necesită timp. Serviciul nostru Costum-la-Comandă durează între 3 și 5 săptămâni, de la început până la finalizare, deoarece croitorii noștri din Napoli, renumita locație în toată lumea anume pentru serviciul Costum-la-Comandă, creează cu experiență și măiestrie acumulată timp de secole fiecare piesă vestimentară.

7. Proba finală: Odată ce articolul Costum-la-Comandă a ajuns în concept store-ul Florentino Delure, veți fi invitat la proba finală. În acest moment, împreună cu croitorul veți proba articolul dvs. Costum-la-Comandă pentru a-l simți pe propria piele și eventual pentru a executa ajustări minuscule în caz de necesitate. În așa mod, Florentino Delure se va asigura că piesa dvs. vestimentară este o reflecție impecabilă a stilului și personalității dumneavoastră.

În cadrul angajamentului nostru continuu pentru excelență, Florentino Delure este încântat să anunțe că în viitorul apropiat, un nou croitor din Napoli se va alătura echipei din București. Această adiție va dezvolta și înălța experiența Bespoke, oferind clienților noștri cele mai rafinate articole executate folosind metodele tradiționale ale croitoriei artizanale.

Ca brand dedicat celor ce pun eleganța și rafinamentul la baza stilului personal, Florentino Delure oferă articole de vestimentație premium pentru bărbați și femei, inclusiv colecții #ReadyToWear, serviciu de #MadeToMeasure și pantofi de calitate superioară #GoodYear. Cu fiecare colecție, Florentino Delure se asigură că fiecare piesă incarnează angajamentul brandului față de excelență.

Vă invităm să deveniți parte din universul Florentino Delure pentru a rămâne la curent cu toate noutățile ce ni le pregătește acest brand inovativ, aflat pe strada Cpt. Av. Gheorghe-Demetriade 14, București.

Facebook: Florentino Delure

Instagram: Florentino Delure

www.florentinodelure.com

Rețelele de socializare le găsiți mai sus!

Un bărbat a câștigat de trei ori la Loto cu aceeași combinație de numere! Totul în mai puțin de un an... Câți bani primește pe lună o cameristă pe litoralul românesc, în 2023. Ce trebuie să facă pentru acest salariu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x