Antena Căutare

Pământul s-a cutremurat TERIBIL! Trei seisme au avut loc într-o singură zi, în România!

În ultimele zile, pământul a fost tot mai neliniştit, iar dovadă sunt cele trei seisme care s-au produs în ţară, în ultimele ore.

În ultimele zile, pământul a fost tot mai neliniştit, iar dovadă sunt cele trei seisme care s-au produs în ţară, în ultimele ore.

Un cutremur cu magnitudinea 2,3 a avut loc în Vrancea, la scurt timp după ce alte două seisme de suprafaţă au avut loc în Muntenia şi în Bihor.

Seismul din Vrancea s-a produs la o adâncime de 23 de kilometri, iar cele din Giurgiu şi Bihor, au avut magnitudinea de 2.1.

În luna ianuarie 2015, cel mai mare cutremur produs în România a fost înregistrat pe data de 24, tot în zona Vrancea, magnitudinea acestuia fiind de 4,6 grade pe scara Richter.

Pământul s-a cutremurat! Seism produs joi după-amiaza, la doar nouă kilometri adâncime... Ai planuri pentru acest weekend? Veşti importante despre vreme! Prognoza meteo pentru sâmbătă şi duminică...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x