Antena Căutare

Panică în Arad, mai multe vandalizări trase la indigo stârnesc frică. Poliţia încă nu i-a identificat pe atacatori

Atacuri în serie la Arad. Trei maşini au fost incendiate în mod intenţionat numai în ultima săptămână. Este panică în tot oraşul.

Atacuri în serie la Arad. Trei maşini au fost incendiate în mod intenţionat numai în ultima săptămână. Este panică în tot oraşul. Poliţiştii încă nu i-au putut identifica pe atacatori, deşi au imagini surprinse de camerele de supraveghere. Se vorbeşte despre un fenomen periculos, în care sunt implicate posibile clanuri de interlopi.

Cele trei maşini au fost incendiate în timpul nopţii, după acelaşi mod de operare. Şi toate au ars în totalitate. Unul dintre autoturisme îi aparţine lui Călin Şuteu, un antrenor de fitness din Arad.

Călin Şuteu proprietarul maşinii incendiate: „Eu aș fi curios să știu cine îmi poartă sâmbetele. Nu, nu știu de la ce s-a întâmplat. Pur și simplu a ars mașina.”

Polițiștii efectuează cercetări pt distrugere, în cele două cauze existând un cerc de persoane bănuite. Seria incendiilor a început în urmă cu 5 zile, când autoturismul unui comisar-șef, fostul adjunctul al IPJ Arad, a fost cuprins de flăcări. Mașină era parcată în față casei polițistului. După două zile, a ars și bolidul de lux al unui bărbat cunoscut că având legături cu traficanții de tigări. Focul s-a extins și la alte mașini din apropiere.

Poliţiştii nu au identificat încă atacatorii. Nu exclud însă o legătură între cele trei incidente. La mijloc ar putea fi o reglare de conturi între grupările de interlopi din Arad.

Citește și: Percheziţii DIICOT în Bucureşti şi patru judeţe, pentru destructurarea unei grupări care ducea tinere în Germania pentru a fi exploatate sexual şi pentru căsătorii de convenienţă

Caz șocant în Onești! A mutilat chipul pe care l-a iubit o viață, apoi s-a sinucis... Armata Română recrutează viitori soldaţi de pe băncile şcolilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x