Antena Căutare

Premieră în România! Prima parcare din Capitală cu acces direct la metrou! Când va putea fi folosită de bucureșteni

Prima parcare de tip Park & Ride, care este situată lângă stația de metrou Străulești din nordul Capitalei, a fost terminată și va fi livrată companiei Metrorex imediat ce vor fi montate aparatele de taxat. 

Prima parcare de tip Park & Ride, care este situată lângă stația de metrou Străulești din nordul Capitalei, a fost terminată și va fi livrată companiei Metrorex imediat ce vor fi montate aparatele de taxat.

Bucureștiul se poate mândri acum cu o parcare ce se întinde pe trei etaje și care are aproape 650 de locuri. Aici, persoanele care intră în Bucureşti dinspre partea de Nord vor avea posibilitatea să-şi lase maşina în această parcare intermodală uriaşă, după care vor merge direct cu liftul în subteran, chiar la metroul Străulești.

De asemenea, persoanele care vor ajunge în subteran vor beneficia de o bandă mobilă prin tunelul de 85 de metri. Astfel, drumul din Străulești până la Gara de Nord va fi străbătut în doar 12 minute cu metroul, spre deosebire de 30, dacă va fi parcurs cu mașina.

De asemenea, în parcarea de tip Park & Ride vor putea fi lăsate inclusiv motociclete și biciclete, dar și autobuze ce vin din afara Capitalei.

“Vom definitiva procedura de recepţie, după ce vor fi obţinute autorizaţiile de funcţionare pentru că nu poţi funcţiona cu acest terminal fără autorizaţie, probabil că în jurul, jumătatea lunii octombrie. În momentul de faţă se realizează politica tarifară.”, a declarat Constantin Mustățea, reprezentant Metrorex.

Amenajarea parcării de 23 de mii de metri pătraţi a început în 2016 şi a costat nu mai puțin de 35 de milioane de euro, fiind prima de acest fel din România, spune constructorul. Va putea fi folosită, însă, abia peste două luni.

Strada Sforii, cea mai îngustă stradă din România va deveni muzeu în aer liber!... Imagini teribile! Ce s-a întâmplat cu tânărul filmat în timp ce a scos o puşcă de airsoft pe geamul unei maşini, lângă T...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x