Căutare Live

Părintele Ilie este militar. A slujit bolnavilor de SIDA, apoi deținuților de la Rahova: "Mergeți mai încet!, cred că acesta este mesajul lui Dumnezeu"

Părintele Ilie este militar. A slujit bolnavilor de SIDA, apoi deținuților de la Rahova. S-a rugat și i-a binecuvântat de-a lungul timpului și pe bătrânii din cămine. A fost numit “ostașul cu două uniforme” și “Militarul din brațele lui Hristos” căci a îmbinat mereu cu succes uniforma de militar cu iubirea pentru Dumnezeu și pentru semenii săi.

Părintele Ilie a slujit la penitenciarul din Rahova, la casa de bolnavi de SIDA din Vidra, la azilul de bătrâni din Ciolpani și în prezent este preot al comunității de surzi din București

Facebook/ Ministerul Apararii Nationale

Preotul Ilie Mirel este cel care a tradus slujba de Înviere din biserica militară din sediul MApN în limbaj mimico-gestual.

Pe blogul Armatei Române, părintele Ilie a răspuns la câteva întrebări. A explicat ce crede că se întâmplă cu această lume greu încercată de pandemie. Dumnezeu vrea să ne transmită un mesaj, a răspuns preotul.

Citește și:

O țară întreagă în carantină, din cauza COVID-19, a fost lovită de o a doua epidemie! Sunt deja 131 de morți: „Numărul va crește! N-o să facem față”

“Mergeți mai încet!" cred că acesta este mesajul lui Dumnezeu. Eram antrenați într-o agitație permanentă, parcă nu ne mai bucuram de viață. Trebuie să apreciem ce avem. În nicio primăvară natura nu a fost mai frumoasă ca anul acesta. Fiindcă am luat o pauză, putem să ne oprim să ascultăm păsările. Nu mai sunt claxoane, zgomot de motoare în trafic. Putem să ne oprim să observăm cum a crescut iarba pe marginea trotuarului, să admirăm copacii înfloriți. Acum avem timp", a fost răspunsul dat de părintele Ilie.

Preotul Ilie a fost numit “ostașul cu două uniforme” și “Militarul din brațele lui Hristos”

Preotul Ilie Mirel este preot la Biserica Sfântul Elefterie Vechi a comunității surzilor din capitală și, de 21 de ani, preot militar la Corpul de Control și inspecție al MApN.

A fost numit “ostașul cu două uniforme” și “Militarul din brațele lui Hristos” pentru că părintele Ilie iubește două uniforme – atât cea a preoției, cât și haina militară.

Citește și: Un medic infectat cu noul coronavirus a băut o substanță ce l-ar fi putut omorî.

Părintele Ilie a slujit la penitenciarul din Rahova, la casa de bolnavi de SIDA din Vidra, la azilul de bătrâni din Ciolpani și în prezent este preot al comunității de surzi din București.

A urmat un curs de limbaj mimico-gestual pentru a se putea înțelegi cu cei surzi

Citește și
colaj de fotografii cu liviu dragnea si irina tanase
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
Din ce face bani Irina Tănase, fosta iubită a lui Liviu Dragnea. Ce studii are și cu ce se ocupa
colaj foto cu dylan lombard
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
El e tânărul care nu are pic de grăsime în corp, indiferent ce ar mânca. Toți se uită ciudat la el când îl văd. Cum arată
imagine cu o portie de pui crispy
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Un bărbat a mâncat doar pui crispy timp de 30 de zile. Transformarea a fost uluitoare. Ce a descoperit
Mai multe articole

La azilul de bătrâni, Mirel avea trei persoane cu care îi era dificil să comunice deoarece acestea aveau deficiențe de auz și vorbire. Astfel, Mirel a decis să urmeze un master și un curs de limbaj mimico-gestual, pentru a elimina orice obstacol în comunicare.

Așa a ajuns, în 2013, preot la Biserica Sfântul Elefterie Vechi a comunității surzilor din capitală. Unde, mărturisește el, nu a avut cea mai caldă primire.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Un nou simptom al coronavirusului atacă pacienții! Pare că le-au degerat picioarele, sunt roșii și tumefiate: „acestea s...
Parteneri
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cum a fost surprinsă familia celor doi îndrăgostiți
Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au dus copiii la cinema. Cei doi îndrăgostiți s-au bucurat de timpul liber în Los Angeles și au mers să vizioneze filmul Licorice Pizza. Fotografii s-au aflat tot timpul pe urmele celor doi. Alături de ei s-au aflat gemenii artistei, Emme și Max, dar și doi dintre copiii lui Affleck, Seraphina și Samuel.
Catine.ro
Ultimele știri