Antena Căutare

Părinții din Vaslui, găsiți inconștienți în casă, erau drogați cu canabis. Familia îi aștepta la petrecerea de botez a bebelușului lor

Doi părinţi din Vaslui au fost găsiţi inconştienţi în casă, după ce n-au mai ajuns la botezul bebeluşului lor! Echipajul de ambulanţă a crezut că s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă. De fapt, cauza o reprezentau drogurile.

Doi părinţi din Vaslui au fost găsiţi inconştienţi în casă, după ce n-au mai ajuns la petrecerea de botez a bebeluşului lor! Echipajul de ambulanţă a crezut că s-au intoxicat cu monoxid de carbon de la sobă. De fapt, cauza o reprezentau drogurile.

Cel puţin în cauza tatălui, care a simţit nevoia să facă asta chiar în ziua când copilul lui urma să fie creştinat. Cei doi părinţi erau aşteptaţi la petrecerea de botez, la un restaurant din Bârlad. Naşii şi rudele i-au sunat şi cum nu veneau şi nici nu răspundeau la apeluri, au mers în localitatea Crâng. Au intrat în casă şi i-au găsit pe amândoi pe jos, inconştienţi.

Iniţial, medicii au bănuit că s-au intoxicat cu fumul de la sobă. Dar analizele toxicologice au arătat altceva. Bărbatul de 27 de ani consumase canabis, dar şi barbiturice, calmante puternice folosite în tratarea depresiei.

Din cauza intoxicaţiei cu droguri, tânărul a făcut blocaj renal. În cazul femeii de 34 de ani, nu au fost găsite droguri în sânge. Dar, din cauza faptului că era incoerentă, medicii nu exclud ca ea să se fi intoxicat cu monoxid.

Bebeluşul era la bunica lui atunci când cei doi părinţi şi-au pierdut cunoştinţa şi va rămâne, deocamdată, în grija ei. Poliţia, dar şi cei de la Protecţia Copilului au deschis, în paralel, anchete

Ultima provocare în rândul părinților: felia de brânză topită pe fața copiilor. Care este adevărul din spatele provocări... O secție a Spitalului Județean Neamț, controlată la sânge de polițiști. Toți medicii de acolo ar fi luat mită...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x