Antena Căutare

Patronul restaurantului in care invitatii s-au razvratit in noaptea de Revelion ii acuza pe clienti de furt

Hotul striga hotii. Patronul restaurantului devastat de 600 de olteni a iesit la atac. Omul spune ca pestele nu era stricat, Revelionul a fost minunat, iar petrecaretii drogati l-au furat. De vina pentru acest scandal pare sa fie pestele care s-a stricat pe drumul de la bucatarie spre farfurie. Inspectorii DSP n-au gasit vreo neregula.

Greu de spus cine-i hotul. Clientii care acuza ca organizatorii le-au furat revelionul sau patronul ce-i acuza pe invitati ca i-au devastat localul? Patronul restaurantului este acum foc si para pe clientii sai. Nu pe toti. Doar pe vreo 50 dintre ei.

“Mare parte dintre participanti au consumat peste. Oamenii au spus ca pestele a fost foarte bun”, a declarat proprietarul localului.

Cat de bun, nu a mai putut nimeni sa verifice. Odata mancat, chiar si stricat, pestele a disparut. Cei de la Directia de Sanatate Publica nu au mai gasit nici macar un solz.

Imaginile cu clientii care si-au gatit singuri friptura au facut deja furori pe internet.

Patronul ramane la parerea lui si spune ca a fost pradat si tradat: “Plin! Plin! Inclusiv aceste dulapuri au fost pline cu vinuri si cu bauturi! Toate, toate sunt goale, goale! Nu mai sunt cuve! Nu mai sunt oale! Aici a fost un dezastru”.

Nimeni nu a depus nicio plangere, dar inca nu-i tarziu. Patronul localului promite ca se va revansa fata de clientii cuminti care nu au plecat acasa nici cu carnea in portbagaj, nici cu tocatorul sub haina.

S-a rasturnat cu masina aproape de malul raului Somes... La inceput de an, bucurestenii au luat cu asalt mall-urile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x