Antena Căutare

Patru oameni, între care un copil de 11 ani, răniți în urma unui accident! Șoferul vinovat era beat mort 

Patru oameni, între care un copil de 11 ani, au fost răniți într-un accident ce s-a produs marți după-amiază, la ieșire din Timișoara spre Giroc. 

Patru oameni, între care un copil de 11 ani, au fost răniți într-un accident ce s-a produs marți după-amiază, la ieșire din Timișoara spre Giroc.

Potrivit Opinia Timișoarei, patru persoane au fost rănite după ce trei mașini s-au izbit în plin. Se pare că impactul a avut loc după ce un șofer care se afla sub influența băuturilor alcoolice nu a păstrat distanța regulamentară și a lovit mașina din fața lui.

Cele patru persoane rănite au fost transportate de urgență la spital pentru îngrijiri medicale în investigații.

”Un autoturism care circulă pe Calea Timișoarei, dinspre Giroc înspre Calea Martirilor din Timișoara, condus de un bărbat de 53 de ani nu a păstrat distanță regulamentară față de autoturismul care circulă regulamentar în fața sa condus de o femeie de 39 de ani care ulterior a fost proiectată în altă mașină din în fața ei, condusă de un tânăr de 29 de ani. Au fost răniți șoferul care a produs accidentul, femeia aflată la volan în a două mașină, fiul ei în vârstă de 11 ani și o femeie de 64 de ani, pasager în același autoturism”, au declaratreprezentanții IPJ Timiș, potrivit sursei citate.

Șoferul care a provocat accidentul avea o alcoolemie de 1,05 la mie în aerul expirat. Se va alege cu dosar penal pentru că s-a urcat beat la volan, dar și pentru vătămare corporală.

O femeie de 33 de ani a murit subit, în avion, în timp ce se întorcea acasă! Prietenii, devastați de durere: ”Nu ne pute... O studentă de 20 de ani a murit pe patul de spital, după o petrecere! Medicii au găsit o substanță necunoscută în corpul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x