Live acumAcces Direct
Prime Time 20:30Adela

Patru români, între care o fetiță de zece luni și un băiețel de zece ani, au murit într-un accident grav în Italia. Alte șapte persoane au fost rănite

Patru români, între care o fetiță de zece luni și un băiețel de zece ani, au murit într-un accident grav, produs între Arezzo și Monte San Savino, Italia. 

Patru români, între care o fetiță de zece luni și un băiețel de zece ani, au murit într-un accident grav în Italia. Alte șapte persoane au fost rănite

Tragedia a avut loc vineri seară, pe Autostrada A1, între Arezzo și Monte San Savino. La volan se afla tatăl copiilor, care a scăpat cu viață în urma impactului.

Potrivit primelor informații, bunicii copiilor și cei doi copii au murit pe loc.

Un motociclist de 29 de ani a murit în urma unui accident grav. Bărbatul a pierdut controlul vehiculului și a intrat într-un camion

Din câte se pare, aceștia au intrat într-un TIR și apoi au fost aruncați într-un alt autoturism de pe autostradă. De asemenea, alte șapte persoane au fost rănite, între care doi copii, de 8, respectiv 13 ani, dar și o bebelușă de zece luni.

Potriviti cotidianului La Reppublica, bărbatul care a provocat accidentul a coborât din mașină, iar apoi, când a realizat ce s-a petrecut, și-a pus mâinile în cap și a început să strige numele copiilor. Fetița de zece luni, sora geamănă a celei decedate, a supraviețuit, fiind transportată la un spital din Florența.

La un an după ce și-a pierdut fiul într-un accident, tatăl îi poate auzi, din nou, inima bătând: „O părticică din copilul meu încă trăiește”

La locul accidentului au intervenit și două elicoptere Pegaso, împreună cu poliția rutieră și pompierii. Pentru a permite accesul ajutoarelor autostrada a fost închisă pe ambele sensuri.

Recomandari