Antena Căutare

Veste bună pentru pensionari! O categorie de pensii va fi majorată din nou! Cine va primi mai mulți bani

Pensia minimă, care crește anul acesta de la 640 de lei la 704 lei, ar putea fi majorată din nou, pentru cei care au stagiu complet de cotizare, potrivit unui proiect de lege.

Pensia minimă, care crește anul acesta de la 640 de lei la 704 lei, ar putea fi majorată din nou, pentru cei care au stagiu complet de cotizare, potrivit unui proiect de lege.

Mai exact, valoarea pensiei minim ear putea fi majorată la 1.000 de lei, dar nu mai puțin de 70% din salariul minim net.

Proiectul care prevede noua majorare a pensiei minime va fi depus de Viorel Cataramă, președintele Dreptei Liberale.

Prin aceasta masură, Viorel Cataramă urmărește protejarea celor care au muncit 30 - 40 de ani și care primesc pensii de doar 500 - 700 de lei.

„Noi vom sprijini și vom apăra interesele celor care nu pot munci: pensionari, bolnavi și copii. Pensia minimă, 1.000 de lei, dar nu mai puțin de 70% din salariul minim. Astăzi sunt cei care lucrează în aparatul public, aristocrația bugetară, care primesc bani cu nemiluita fără să facă nimic și cei care au muncit 30-40 de ani, primesc pensii de 500-700 de lei cu care nu pot rezista”, a spus Viorel Cataramă, despre noua majorare a pensiei minime.

„Luăm banii de la cei care nu merită și dăm bani la cei care merită. Creștem bunăstarea României, inclusiv a celor care lucrează în aristocrația bugetară astăzi și primesc bani din munca acelui amărât care se școală la 5, începe la 6 și termină după 10 ore muncă, iar, când te duci la un ghișeu, te tratează cu sictir. Sectorul privat trebuie crescut, exporturile trebuie crescute", a mai spus Viorel Cataramă.

Peste 600 de locuri de muncă cu salariul de minimum 4.700 de lei lunar! Acestea sunt meseriile căutate!... Ultimă oră! Un deținut a evadat din Penitenciarul Jilava! Autoritățile cer ajutorul populației...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x