Pensionarul de 63 de ani, care a lăsat gravidă o fată de 13 ani, a fost reținut. Declarație halucinantă: „Mai mergea pe la ea pe acasă”

Cazul fetei de 13 ani, care a rămas însărcinată cu un bătrâ de 63 de ani, a făcut înconjurul României, însă pe măsură ce timpul trece, apar alte detalii incredibile despre cei doi. Ultima noutate îl privește pe viitorul tătic pentru care umrează zile grele

Cazul fetei de 13 ani, care a rămas însărcinată cu un bătrâ de 63 de ani, a făcut înconjurul României, însă pe măsură ce timpul trece, apar alte detalii incredibile despre cei doi. Ultima noutate îl privește pe viitorul tătic pentru care umrează zile grele.

Fapta sa a ajuns să fie anchetată, iar noaptea trecută, oamenii legii au decis să schimbe totul în cel mai scurt timp.

Procurorul care cercetează cazul minorei de 13 ani, din comuna Negomir, care a rămas însărcinată cu vecinul de 63 de ani, a schimbat încadrarea faptelor. Bărbatul este acuzat acum de viol.

„În continuarea cercetărilor privind săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, comisa de bărbatul de 63 de ani, din Negomir, procurorul de caz a dispus schimbarea încadrării juridice, fiind întrunite condiţiile infracţiunii de viol, iar bărbatul a fost prezentat Judecătoriei Targu Jiu cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, însuşită ulterior şi de instanţă. Bărbatul a fost reintrodus in Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj“, a precizat Corina Scurtu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Fata mergea la domiciliul vecinului, pentru a-şi face temele cu fiica agresorului, care era în aceeaşi clasă cu ea. Minora este gravidă în 20 de săptămâni. Bunica fetei care a rămas gravidă cu vecinul sexagenar a spus că nu ştia nimic de relaţia nepoatei, care mai mergea pe la domiciliul bărbatului pentru a face temele cu fiica lui: „Mie nu mi-a spus nimic până astăzi. Nu am ştiut că este gravidă. Acum am venit cu ea la doctoriţa de familie şi m-a trimis la doamna doctor Bărbulescu. Mai mergea pe la ea acasă că are fata colegă cu ea la şcoală şi se ducea să facă lecţiile. Cine se gândea la aşa ceva, că el are 62 sau 63 de ani şi este prieten cu copilul meu“.

Parteneri
Cine este Jonathan Owens, iubitul gimnastei Simone Biles
Iubitul gimnastei Simone Biles și-a arătat sprijinul față de iubita sa printr-o postare emoționantă pe contul personal de Instagram. Gimnasta a devenit intens mediatizată după ce a luat o decizie neașteptată înainte de finalele de la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Simone Biles a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice de la Tokyo la bârnă, în timp ce ginasta chineză, Guan Chenchen a obținut medalia de aur la doar 14 ani.
Catine.ro
Ultimele știri