Antena Căutare

O „boală ciudată” face ravagii printre locuitorii unei localități din România! Poliția a intrat pe fir

De fapt, unii au găsit o soluţie ca să ia mai uşor bani de la stat. Vin la primărie cu certificat de la medic pentru a obţine indemnizaţia de handicap, care le bagă în buzunar câte 1800 de lei în fiecare lună

Situaţie fără precedent într-o localitate din Bistriţa: în ultima vreme, bolile psihice fac ravagii printre locuitori.

De fapt, unii au găsit o soluţie ca să ia mai uşor bani de la stat. Vin la primărie cu certificat de la medic pentru a obţine indemnizaţia de handicap, care le bagă în buzunar câte 1800 de lei în fiecare lună. Poliţiştii au intrat însă pe fir şi fac acum cercetări. Iar falşii bolnavi riscă până la 5 ani de închisoare, pentru înşelăciune.

În localitatea Rodna, bolnavii psihic s-au înmulţit ca ciupercile după ploaie. Peste 100 de dosare au fost depuse în ultimele luni la Serviciul de Asistenţă Socială. Iar fenomenul a luat amploare mai ales în comunitatea de romi. Aceşti bărbaţi au venit să depună actele pentru soţiile lor.

Gripa în România. Cum faci diferența între gripă vs răceală?

Afecţiunile psihice apărute peste noapte le aduc beneficiarilor aproximativ 1800 de lei în fiecare lună. Localnicii care muncesc cinstit sunt revoltaţi.

Amenzi usturătoare pentru aceste categorii! S-a aflat ce le pregătește ANPC acestor români! Măsurile sunt extrem de dras... 300.000 de ouă contaminate cu otravă de purici în magazinele din zeci de orașe din România, inclusiv București...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x