Antena Căutare

Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani

La 18 ani, are deja în palmares cinci medialii la olimpiadele internaționale de astrofizică şi este admis la cele mai prestigioase universități din Marea Britanie! Este vorba despre un elev de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, care în doar trei ani a obţinut performanţe uluitoare.

Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani Galerie
Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani

El este Robert Puşcălău. Are 18 ani şi este elev în clasa a douăsprezecea la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", din Constanţa. Am putea spune că fizica şi astronomia nu mai au niciun secret, pentru el. Încă din clasa a noua a participat la cele mai importante olimpiade internaţionale. A fost în China, Thailanda şi Ungaria.

Pentru a reuşi asemenea performanţe, pregătirea suplimentară a devenit o rutină zilnică pentru el.

Datorită rezultatelor sale remarcabile, Robert are toate şansele să primească distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Constanţa. După examenul de Bacalaureat, cea mai dificilă misiune pentru tânărul elev este să aleagă unde să îşi continue studiile. A fost deja admis la Universități de prestigiu, precum Oxford, Manchester sau Birmingham. Pe lista de aşteptare sunt şi alte centre universitare, de această dată din Statele Unite.

Ministerul Educaţiei: România va deveni, oficial, prima ţară din lume care implementează Alfabetul Scripor, destinat per... Femeie din Suceava revenită din China, suspectă de infecţie cu coronavirus; ea ar putea fi transferată la Iaşi sau la Bu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei
Hello Chef sezonul 7, 25 mai 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mishei Sambata, 25.05.2024, 15:58
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
x