Antena Căutare

Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani

La 18 ani, are deja în palmares cinci medialii la olimpiadele internaționale de astrofizică şi este admis la cele mai prestigioase universități din Marea Britanie! Este vorba despre un elev de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" din Constanţa, care în doar trei ani a obţinut performanţe uluitoare.

Performantă uluitoare la olimpiadele internaționale de astrofizică pentru un elev de 18 ani

El este Robert Puşcălău. Are 18 ani şi este elev în clasa a douăsprezecea la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân", din Constanţa. Am putea spune că fizica şi astronomia nu mai au niciun secret, pentru el. Încă din clasa a noua a participat la cele mai importante olimpiade internaţionale. A fost în China, Thailanda şi Ungaria.

Pentru a reuşi asemenea performanţe, pregătirea suplimentară a devenit o rutină zilnică pentru el.

Datorită rezultatelor sale remarcabile, Robert are toate şansele să primească distincţia de cetăţean de onoare al oraşului Constanţa. După examenul de Bacalaureat, cea mai dificilă misiune pentru tânărul elev este să aleagă unde să îşi continue studiile. A fost deja admis la Universități de prestigiu, precum Oxford, Manchester sau Birmingham. Pe lista de aşteptare sunt şi alte centre universitare, de această dată din Statele Unite.

Ministerul Educaţiei: România va deveni, oficial, prima ţară din lume care implementează Alfabetul Scripor, destinat per... Femeie din Suceava revenită din China, suspectă de infecţie cu coronavirus; ea ar putea fi transferată la Iaşi sau la Bu...
Obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. Ce să faci în cazul în care ai început să uiți lucruri
Ai mai jos o listă cu obiceiuri care stimulează memoria și învățarea. În ultimii ani au...
Horoscopul zilei de 24 martie 2023. Taurii sunt sfătuiți să fie liberi. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 24 martie 2023 spune că Taurii sunt încurajați de către astre să se...
Parteneri
Ratatouille la cuptor. Rețetă franțuzească de ghiveci din legume
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x